Za lavove bi nova godina uglavnom trebala biti mirna i stabilna. U 2021. godini očekuje vas mnogo više uspona, a padovi bi trebali biti vrlo blagi, podnošljivi i brzo ćete se od njih oporaviti, baš kako i priliči jednom od najjačih horoskopskih znakova.

Na poslovnom planu ne očekuje vas puno stresnih razdoblja. Nazire se jako mala kriza već na samom početku godine, krajem siječnja, ali bez problema ćete se iz nje izvući ako ostanete mirni i diplomatski komunicirate s nadređenima.

Nakon tog perioda osjetit ćete nalet energije i motivacije. Postat ćete kreativniji, progresivniji, zainteresiraniji za svoj posao. Iskoristite sve inovativne ideje i ne čuvajte ih u svojim "mentalnim mapama" jer je baš ove godine pravo vrijeme da ih provedete u djelo.

Svibanj je mjesec u kojem biste napokon mogli doživjeti uspjeh o kojem sanjate i za koji ste dugo radili, a mogla bi vam se ukazati i prilika koju dugo čekate.

Ako razmišljate o pokretanju vlastitog posla, budite vrlo oprezni i analizirajte svaki detalj svog plana prije nego se upustite u dugoročnu investiciju.

Lavove očekuju velika uzbuđenja na ljubavnom planu. Bit ćete vrlo otvoreni za romansu, a nazire se i mogućnost vatrenih avantura. Međutim, ono što ste zamislili kao ležernu avanturu može se lako pretvoriti u dugoročnu vezu jer u 2021. vašim ljubavnim životom vladaju Jupiter i Saturn u nepobjedivoj kombinaciji.

Zahvaljujući njima, postojeći ljubavni odnosi će dodatno očvrsnuti, a nove ljubavi lakše će se rađati. Zaljubljeni lavovi koji su u vezi postat će spremni na potpunu predanost i željni stvaranja obiteljskog gnijezda. 

Gravitirat ćete prema ozbiljnom, zrelom, stabilnom i praktičnom ljubavnom odnosu. Lavovi koji su zapeli u nekvalitetnim vezama trebali bi pronaći izlaz iz njih jer ih iza ugla čeka baš onakva ljubav kakvu priželjkuju.

Saznajte sve o ženama lavovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju