Ovnove očekuje dobar početak 2021. godine jer bi za njih, prema astrološkim predviđanjima, siječanj trebao biti miran mjesec.

Prve probleme stvorit će vam - prijatelji. Nova godina bit će razdoblje testiranja prijateljstava i međuljudskih odnosa. Nemojte se iznenaditi ako neka prijateljstva u koja ste vjerovali naglo puknu. To samo znači da su odavno na klimavim nogama.

Oni pravi prijatelji s kojima dijelite istinsku i duboku povezanost ostat će uz vas. Prijateljstvima izgrađenim na čvrstim temeljima ništa ne može naštetiti. Ovnovima će zato 2021. godina biti prilika da dodatno ojačaju povezanost s najboljim prijateljima i napokon se maknu iz toksičnih odnosa koji ih odavno sputavaju.

U poslovnom smislu, nova godina mogla bi vam donijeti financijski napredak. Iako mnogi misle kako sada nije pravo vrijeme za investicije, zapravo je pravo vrijeme za dobre ideje koje mogu postati sjajne dugoročne investicije.

Bit ćete uspješni u financijskom planiranju, ali ipak budite oprezni kako se ne biste upustili u projekte s krivim ljudima. Zapamtite da se rizik isplati, ali samo uz veliku dozu opreza i promišljanja.

Početak godine bit će dobar i na ljubavnom planu, a mirno ljubavno razdoblje trajat će do početka ožujka. Nakon toga ovnove u vezi ili braku očekuje nestabilan period u kojem bi moglo doći do problema s partnerom.

Glavni uzrok tih problema bit će nedostatak kvalitetne komunikacije i zato nemojte zaboraviti na važnost iskrenog razgovora u takvim trenucima. Strasti će se smiriti tek početkom srpnja, ali i porasti jer tada nastupa razdoblje potrebe za intenzivnom romansom. Iskoristite taj period kako biste opet rasplamsali osjećaje prema partneru.

Ovnovi samci najviše šanse za pronalazak ljubavi imaju između siječnja i ožujka te nakon srpnja.

Saznajte sve o ženama ovnovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju