Ako već dugo čekate priliku da napravite velike promjene, onda je 2021. godina koja će vam upravo to omogućiti. To se prije svega odnosi na promjene vezane uz vaš privatni život jer je upravo on u fokusu kroz gotovo cijelu godinu.

Od siječnja do svibnja planeti će imati posebno jak utjecaj na vaš sektor komunikacije i misaonih procesa. Škorpioni će se zato osjećati spremno za borbu sa apsolutno svime što im stane na put. Pozitivna energija najviše će dotaknuti vaš obiteljski život. Neki stari problemi koji su vam možda stvarali nelagodu napokon će se rješavati jer ćete imati jaku potrebu za suočavanjem i organiziranjem svog života.

Ne odupirite se toj potrebi jer je ona ove godine nužna za vašu osobnu evoluciju, a rezultirat će znatnim poboljšanjem odnosa koje će vam pak donijeti toliko željen unutarnji mir.

Također, ne prepuštajte ste starom triku i pokušaju saniranja tih unutarnjih problema s “vanjskim” rješenjima. Sredinom svibnja ulazite u period izbjegavanja vlastitih odgovornosti i određenih područja života kojima biste se trebali više posvetiti. Imat ćete i potrebu udovoljiti svima, što bi vas moglo dodatno iscrpiti. Resetirajte se na vrijeme i pronađite vremena za sebe.

Na poslovnom planu očekuje vas vrlo mirna i stabilna godina. Kada se pruži prilika za to, “nametnite” se i pokažite nadređenima koliko ste dobri u svom poslu i koliko doprinosite svojom predanošću. Nemojte ostati u sjeni toksičnih kolega koji doprinoste duplo manje od vas, ali prezentiraju se kao najkvalitetniji radnici. Za škorpione je 2021. godina također pravo vrijeme za posvećivanje novim interesima i hobijima. Iskoristite novu energiju za širenje svojih horizonata.

Najveći utjecaj na ljubavni život škorpiona koji su u vezi ili braku imat će Neptun. I dok ćete u ostalim aspektima privatnog života biti skloni udovoljavanju, zbog Neptuna ćete u ljubavnom smislu željeti više za sebe. Više svega – romanse, fantazije, razumijevanja, nježnosti i konstruktivne komunikacije. Dosta vam je iluzija, prilagođavanja i žrtvovanja. Poželjet ćete da napokon i vaše osobne potrebe dođu u fokus.

Škorpionima koji su još uvijek slobodni smiješi se zanimljiva ljubavna godina, ali samo ako ste u potrazi za ležernijim odnosima. Naime, 2021. više je godina za manje ozbiljne veze. Za dugotrajnije ljubavne odnose s jasnom budućnosti pričekajte 2022. godinu.

Saznajte više o ženama škorpionima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju