Tjedan mode u Milanu održava se od 21. do 27. veljače 2018. Modne kuće predstavile su svoje nove kolekcije za sljedeću jesen i zimu, ali i trendove u frizurama koje će se nositi ove godine. Izdvojili smo tri frizure koje možete brzo napraviti čak i kad nemate čistu kosu

Razdjeljak na stranu
Razdjeljak na stranu jednostavna je frizura za koju vam je potreban samo malo vještine, dobar češalj i nešto laka za kosu. Frizer Sam McKnight smatra da ova frizura odaje dojam luksuzne elegancije te se odlično spojila s novom kolekcijom Fendija. Frizura Fendi Fendi na milanskom Tjednu mode (Foto: Getty Images)
Broš u skupljenoj kosi
Kada kosa nije oprana, uvojke često skupljamo u rep. U čast britanske dizajnerice nakita i stilistice Judy Blame koja je preminula neposredno prije početka ovogodišnjeg milanskog Tjedna mode Sam McKnight ukorio je razbarušene uvojke Max Marinih modela svjetlucavim broševima. Frizura Max Mara Max Mara na milanskom Tjednu mode (Foto: Getty Images)
Riječ je o detalju koju priziva buntovne osamdesete godine u Londonu. Umjesto broševa u izradi ove frizure poslužiti se možete i predimenzioniranim kopčama za kosu.

Čvrste pletenice
Pletenica je izvrstan izbor za poludugu i dugu kosu. Jil Sander za jesen/zimu 2018. godine predlaže po dvije čvrste pletenice koje strše u suprotnim smjerovima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju