Kada je u pitanju muško samopouzdanje u spavaćoj sobi jedan od najvećih faktora koji na njega utječe je veličina i izgled njihovog 'veseljka'. Imati 'maloga' najveća je noćna mora muškaraca koja zna itekako urušiti samopouzdanje. No i za taj problemčić postoji jednostavno rješenje - čak tri

Navodno je tek svaki drugi muškarac zadovoljan veličinom svog spolnog organa. Podatak koji ne bi trebao obeshrabriti posebno ako znamo, kako stručnjaci tvrde, da je za kvalitetu seksualnog života veličina penisa možda i najbeznačajniji faktor.

Mnogi muškarci zabrinuti su zbog veličine penisa, no nije veličina bitna, već ono što njime činite, tvrde stručnjaci koji se bave istraživanjem seksualnosti.

Mnogi muškarci zabrinuti su zbog veličine 'veseljka', no i za taj problemčić postoje čak tri rješenja

Dodala je kako su žene ionako najosjetljivije na samom ulazu u vaginu, no to ne znači da ne trebate pribjeći nekim trikovima u kojima se mala veličina može 'maksimalno iskoristiti'.

Tri poze uz kojima će se svaki 'veseljko' doimati veći: 

1. Misionarska poza na novi način
Misionarsku pozu s prekriženim nogama vjerojatno većina nije probala. U njoj je žena na leđima, a muškarac joj drži prekrižene noge u zraku. Stručnjaci kažu kako ovu neobičnu pozu vrijedi isprobati jer je penetracija zbilja intenzivnija.

2. Sklupčana poza
Poza u kojoj ste sklupčani, a on je iza vas poza je koja je dobra iz više razloga. Iznimno je intimna jer se potpuno dodirujete, a osjećaj je pojačan jer ste oboje skupljeni i sklupčani pa se penis doima većim.

3. Poza čarobna planina
Za dojam većeg 'veseljka' možete probati još jednu pozu otraga. Kako bi pojačali užitak ispod trbuha posložite jastuke i legnite na njih skupljenih nogu. Partner je iza također skupljenih nogu. Uz lagano naginjanje na partnericu i doživljaj težine intenzitet i dojam veličine je zajamčen.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju