Toplo vrijeme napokon je naša svakodnevica. Umjesto šetnje gradom ili parkom, mnogi će slobodne trenutke iskoristiti za opuštenu kavicu na svom osunčanom balkonu. Ako još uvijek svoj balonski prostor niste pretvorili u mirnu oazu, pogledajte naše ideje za uređenje balkona

1. Mornarski stil

Sunce i toplina sve nas asociraju na more. Ako ste i vi veliki ljubitelj morskog plavetnila, uredite balkonski prostor u mornarskom stilu kako bi vas svaka jutarnja kava podsjećala na ljetovanje. Mornarski efekt najbolje ćete postići kombiniranjem namještaja i detalja u bijeloj i plavoj boji.

2. Romantičan stil

Ima li romantičnije i nježnije boje od ružičaste? Vječne romantičarke glasno i jasno odgovoriti će – ne. Ako ste i vi nježna duša, za svoj balkon odaberite namještaj u ružičastoj boji. Nemojte zaboraviti na cvijeće koje će se savršeno uklopiti u vaše romantično okruženje.

3. Latino stil

Što šarenije, to bolje. Tako glasi mantra uređivanja doma u latino stilu. Na svom balkonu nađite mjesta za drveni namještaj u boji trešnje ili nekoj drugoj zagasitoj i toploj nijansi. Crvena, zelena i bijela nacionalne su boje Meksika pa će detalji u ovim bojama vaš balkon pretvoriti u kulisu za telenovele, a svijeća mirisnim notama inspiriranima karnevalom u Rio De Janeiru odvest će vas na put u Brazil.

Sve što vam treba za vaš balkon, od stolića do ukrasnih detalja možete izabrati i kupiti u trgovini i web shopu Harvey Norman.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju