Modna influencerica Matea Miljan Rafaj pokazala nam je tri jednostavne frizure uz koje će vam kosa izgledati gušće bez korištenja preparata za oblikovanje kose.

Glatka, zdrava i sjajna kosa želja je svake žene i savršen temelj svake frizure. Upravo zato Matea nam je pokazala kako napraviti tri jednostavne, a efektne frizure bez oštećenja kose uređajima za stiliziranje. Koristila je jedino Wellneo® sušilo za kosu 2u1 s tehnologijom sušenja koja omogućava visokopersonaliziranu njegu kose bez oštećenja. To sušilo posebno je i po dva načina sušenja, klasičnom i dvostranom, uz koje je sušenje do 70 posto brže, a kosa ostaje sjajna i manje zamršena.

1. Polupodignuta frizura

Polupodignute frizure idealne su za postizanje volumena, posebno na gornjem djelu. Dio kose možete podići u punđu, rep ili napraviti boho izdanje za kakvo se odlučila Matea.

Podignite dio kose s potiljka i pričvrstite ukosnicama. Taj korak najvažniji je za postizanje volumena pa ga nikako ne preskačite. Odvojite prednja dva pramena i vrtite ih prema van. Pramenove otpustite i pričvrstite na potiljku.

2. Niski rep

Rep je mnogima omiljena frizura jer je gotov u nekoliko minuta, a ima bezbroj lica. Matea se odlučila za elegantan niski rep koji izgleda efektno.

Napravite niski rep tako da izostavite prednja dva pramena. Pramenove iskrižajte i provucite jedan kroz drugi, a zatim ih pričvrstite ukosnicama ispod repa.

3. Visoka punđa

Nakon repa, punđa je vjerojatno najčešća ženska frizura. Najpopularnija je ona neuredna koju je često najteže postići. Matea nam je otkrila da je ključno punđu oblikovati ukosnicama, a ne je pokušavati ukrotiti gumicom za kosu.

Napravite visoki rep. Otpustite ga kako biste dobili na volumenu. Kosu oblikujte u masivnu punđu i pričvrstite ukosnicama.

Frizuru kao iz salona napravite kod kuće, uz malu pomoć sušila za kosu 2u1 AirPro Wellneo, sada dostupnog uz čak 50% popusta.Više o akciji saznajte ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju