Za temperature iznad 30°C teško je pronaći outfit u kojem ćemo izgledati i osjećati se svježe. Stoga vam donosimo tri lepršave kombinacije koje su ''otporne'' na ljetne vrućine.

Prave avanturistice ni najveće vrućine ne mogu spriječiti da u svojim omiljenim kombinacijama prošetaju gradom. No treba imati na umu da je kratkim odjevnim predmetima najbolji dodatak ipak krema za sunčanje. Osim što hidratizira i umanjuje znakove preranog starenja, Nivea Sun razvila je inovativnu formulu koja omogućuje lakše uklanjanje mrlja na odjeći. Ako kremu za sunčanje zaboravite nanijeti kod kuće, Nivea Sun ima i malo pakiranje koje stane u svaku torbicu. Time ćete zaštititi svoju kožu, ali i omiljene ljetne krpice.

Donosimo vam tri outfita, koja će se u kombinaciji s kremom za sunčanje, uspješno boriti protiv uzavrelih temperatura.

1. Cvjetna haljina za outfit bez puno razmišljanja

Cvjetnu haljinu s pastelnim bojama uskladili smo sa zlatnim sandalama i torbicom u istom tonu. Ova ljetna, romantična kombinacija savršena je za one dane kada nemate previše vremena smišljati što odjenuti. Najbolje od ove kombinacije jest to što ćete uz nju uvijek izgledati kao da ste uložili puno truda u svoj look.

2. Kombinacija s fokusom na funky kratke hlače koja podsjeća na pedesete

Kad ti život donese limune, ti ih proštetaj gradom. Kratke hlačice visokog struka s uzorkom limuna kao stvorene su za ljetne šetnje špicom. Kako bi fokus outfita ostao samo na njima, hlačice smo kombinirali s bijelom majicom i nježno plavim cipelama na petu, a limune na hlačama dodatno smo naglasili žutom torbicom.

3. Lagane hlače za dane kada ne želite pokazivati noge

Lagane bijele hlače s etno uzorkom, koji je veliki hit ove sezone, kombinirali smo s topom boje breskve i sandalama u istom tonu te nadopunili bijelom torbicom sa zlatnim detaljima.

 

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s „Beiersdorf d.o.o.“ i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju