Pinterest je izvrsna platforma za modna nadahnuća bez obzira tražite li odjevne komade za svaki dan ili haljine za svečana događanja poput vjenčanja.

Galerija


Ne čudi stoga što brojne korisnice, ali i modni dizajneri obraćaju pažnju što se najviše gleda i “pina” na Pinterestu.

Kada su u pitanju vjenčanice, kreacije Grace Loves Lace i dalje su najpopularnije među korisnicama ove društvene mreže. Ove sezone osobito je popularan model Camille, koji karakteriziraju dugi rukavi od bijele čipke i s dramatičnim izrezom na leđima.
Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 3
Grace Loves Lace haljina Camille košta 2700 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Da su ove godine vrlo tražene haljine s naglašenim leđima potvrđuje i brend Anna Campbell Bridal čija se haljina Savannah nalazi na drugom mjestu najpopularnijih haljina na Pinterestu.

Riječ je o modelu s prekrasnom čipkom na leđima koja oduzima dah, ali i tajnim rastezljivim dijelom na predjelu struka koji mladenkama omogućuje da sjede, jedu i u potpunosti uživaju u svojem vjenčanom danu.
Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 6
Anna Campbell Bridal haljina Savannah (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Odvažnije mladenke, pak, biraju dvodijelnu vjenčanicu australske dizajnerice Karen Willis Holmes. Haljina Mabel ima jednostavan, ali decentan A kroj koji naglašava žensku figuru te šik kratke rukave koje razigravaju cijelu kombinaciju.
Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 5
Karen Willis Holmes haljina Mabel (Foto: Internetske stranice proizvođača)