Pinterest je izvrsna platforma za modna nadahnuća bez obzira tražite li odjevne komade za svaki dan ili haljine za svečana događanja poput vjenčanja.

Galerija Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 1 Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 3 Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 4 +2 Anna Campbell Bridal haljina Savannah
Ne čudi stoga što brojne korisnice, ali i modni dizajneri obraćaju pažnju što se najviše gleda i “pina” na Pinterestu.

Kada su u pitanju vjenčanice, kreacije Grace Loves Lace i dalje su najpopularnije među korisnicama ove društvene mreže. Ove sezone osobito je popularan model Camille, koji karakteriziraju dugi rukavi od bijele čipke i s dramatičnim izrezom na leđima. Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 3 Grace Loves Lace haljina Camille košta 2700 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)
Da su ove godine vrlo tražene haljine s naglašenim leđima potvrđuje i brend Anna Campbell Bridal čija se haljina Savannah nalazi na drugom mjestu najpopularnijih haljina na Pinterestu.

Riječ je o modelu s prekrasnom čipkom na leđima koja oduzima dah, ali i tajnim rastezljivim dijelom na predjelu struka koji mladenkama omogućuje da sjede, jedu i u potpunosti uživaju u svojem vjenčanom danu. Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 6 Anna Campbell Bridal haljina Savannah (Foto: Internetske stranice proizvođača)
Odvažnije mladenke, pak, biraju dvodijelnu vjenčanicu australske dizajnerice Karen Willis Holmes. Haljina Mabel ima jednostavan, ali decentan A kroj koji naglašava žensku figuru te šik kratke rukave koje razigravaju cijelu kombinaciju. Najpopularnije vjenčanice na Pinterestu 2018. - 5 Karen Willis Holmes haljina Mabel (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju