Kada govorimo o zdravoj hrani i naboljoj prehrani većina stručnjaka će se složiti kako je najzdravije jesti hranu s područja u kojem živite. Zahvaljujući prekrasnoj prirodi koja nas okružuje te nam poklanja svoje blagodati, Hrvatska je zemlja koja se može pohvaliti s 3 najzdravije namirnice na svijetu.

Hrvatska se osim čistim morem, netaknutom prirodom i čarobnim otocima  može se pohvaliti s tri najzdravije namirnice na svijetu.

Svjetska zdravstvena organizacija izdvojila je najzdravije namirnice na svijetu, a među prve 3 našle su se one iz domaćeg uzgoja, a upravo ti naši proizvodi su jedni od najcjenjenijih u Europi, ali i cijelom svijetu.

MED
Hrvatska se može pohvaliti s jednima od najboljih svjetskih medara. Naše vrijedne pčelice toliko su cijenjene da se med dobiven s područja Lijepe Naše smatra jednim od najboljih na svijetu.

Svjetska zdravstvena organizacija izdvojila je najzdravije namirnice na svijetu, a među prve 3 našle su se one iz domaćeg uzgoja

Blagodati meda:
- Protiv žgaravice
- Liječi rane i opekotine
- Protiv alergija
- Protiv infekcija
- Pojačava otpornost organizma na bakterije
- Popravlja probavu
- Jača imunitet

ČEŠNJAK

Slavonski češnjak jedan je od najkvalitetnijih češnjaka u Europi čemu svjedoći i popularni i cijenjeni hrvatski kulen čiji je naš češnjak važan sastojak.

Blagodati češnjaka:
- Prirodni antibiotik
- Jača imunitet
- protiv gljivica
- Djeluje protuupalno
- Protiv virusa i bakterija
-Jača kosu i obnavlja stanice kože

MASLINOVO ULJE
Maslinovo ulje jedna je od najcjenjenijih namirnica na svijetu, a Hrvatski maslinari itekako znaju zašto. Dalmacija i Istra su djelovi Hrvatske poznai po najkvalitetnijem maslinovom ulju za kojim žudi cijela Europa, ali i svijet.

Blagodati maslinovog ulja:
- Za snižavanje kolesterola
- Za čišćenje organizma od toksina
- Protiv gripe i prehlade
- Kod probavnih tegoba
- Protiv bolesti srca i krvnih žila
- Za želučane tegobe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju