Traperice su jedan od najpopularnijih komada odjeće koji nosimo tijekom cijele godine. Ako vam je plavi jeans dojadio, a ne želite se odreći traperica, posegnite za bijelim modelom koji pristaje svima. Donosimo 7 trendi modela i 3 savjeta kako ih nositi


Bijele traperice
ovosezonski su hit. Ovaj jednostavan, ali upečatljiv komad s lakoćom može osvježiti svaki stajling, a na vama je da odaberete model koji najbolje pristaje vašoj figuri, ali i stilu odijevanja.

Modni dvojac Elfs pomogao nam je u odabiru kombinacija u kojima vladaju bijele traperice

Modni dvojac 'Elfs' pomogao nam je u odabiru kombinacija u kojima vladaju bijele traperice.

'Bijela boja se ponaša jednako kao crna, što znači da podnosi sve boje i uzorke. Jedini modni rizik je bijelo kombinirati s bijelim jer ako postoji 50 nijansi sive, onda bijela ima tisuću nijansi što znači da vrlo lako možete pogriješiti', objašnjavaju dizajneri popularnog brenda Elfs koji su s nama podijelili 3 savjeta kako bijele traperice pretvoriti u pun pogodak.

KAKO NOSITI BIJELE TRAPERICE?

1. Mornarski uzorak za dnevni look
Mornarski uzorak opisuju plave pruge ili prugice na bijeloj podlozi. Ovaj popularni ljetni uzorak obožava bijele hlače. Bilo da se radi o T-shirt majici, bluzi ili topiću, mornarske pruge instant su osvježenje svakog stajlinga, a bijela boja traperica ovaj će detalj istaknuti do maksimuma.

Mornarske pruge instant su osvježenje svakog stajlinga, a bijela boja traperica ovaj će detalj istaknuti do maksimuma

2. Metalik top za večernji look
Bijele traperice nisu rezervirana samo za ležeran, dnevni stajling. Naprotiv, ova upečatljiva boja hlača u trenu može nadopuniti i večernji look. 'Uz bijele traperice savršeno će se uklopiti metalik top i elegantne štikle. To je savršena kombinacija za izlazak', objašnjavaju Elfs-i.

3. Crop top za mladenački look
Ljeto obožava lagane materijale i minijaturne komade odjeće među kojima još uvijek vlada popularan crop top. Kratki topići do iznad pupka savršena su nadopuna mladenačkog looka za dan i noć te će se s lakoćom uklopiti uz bijele traperice. Imate li liniju vrijednu pokazivanja, ne libite se istaknuti trbuščić i uživajte u zanimljivoj modnoj igri.

U galeriji fotografija donosimo 7 modela bijelih traperica po cijeni od 160 do 1.802 kune te prijedloge kako ih nositi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju