Izbor naušnica iznimno je velik, a mnoge žene znaju kako taj sitan, ali bitan detalj može itekako promijeniti i popraviti kompletan izgled. Isto tako dobro je znato kojih bi to tri tipa naušnica svaka žena trebala imati u svojoj kutijici s nakitom

Naušnice ''uokviruju'' lice i osvježavaju svaku modnu kombinaciju, a ova tri tipa naušnica trebala bi imati svaka žena .

1. Okrugle naušnice
Okrugle naupšnice bez kojih nismo mogli 1990-ih, opet su iznimno popularne. Takozvane hoop naušnice možemo naći u raznim varijantama i veličinama. Savršeno će osvježiti ležeran outfit ili dati dozu elegancije uz otmjenu haljinu. Odgovaraju ovalnom obliku lica, a najbolje ih je nositi uz podignutu kosu kako bi maksimalno došle do izražaja.

Naušnice ''uokviruju' lice i osvježavaju svaku modnu kombinaciju, a ova tri tipa naušnica trebala bi imati svaka žena

2. Biserne naušnice
Male okrugle sitne naušnice odličan su izbor ako preferirate jednostavan stil. Savršeno priostaju uz elegantne i proljetne kobinacije, ali i uz razne druge stilove.

Iako su većinom namijenjene za svečane prigode, mogu upotpuniti i svakodnevni outfit. Poslovna odijela i  košulje možete upotpuniti malim bisernim naušnicama, ali i upotpuniti najjednostavniju kombinaciju. Biserne naušnice mogu doći u raznim bojama i kombinacijama, a pristaju ženama svih godina.

3. Viseće (blještave) naušnice
Iako su se prije nosile samo uz večernje kombinacije, danas su postale sastavni dio svakodnevnog outfita. Najbolje pristaju okruglom ili četvrtastom obliku lica. Želite li biti sigurni da ćete proći zapaženo, izaberite blještave viseće naušnice koje se presijavaju sa svakim pokretom.

Pročitajte i o povratku hit naušnica iz 90-ih koje ne može nositi svatko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju