Savršene i čvrste grudi čak i bez moćnih pomagala poput push-up grudnjaka san su svake žene. Osim u prirodi, koja nam je podarila različite veličine ovog ženstvenog djela tijela, tajna savršenog dekoltea se krije u ove tri vježbe za koje vam trebaju samo dvije bućice, klupa i puno dobre volje. Donosimo detaljan opis vježbi nakon kojih vam push-up više neće biti potreban

1. Vježba
- Legnite na klupu, na leđa, a nogama se oslonite o tlo i raširite ih sa svake strane.

- U svaku ruku uzmite jednu bućicu, podignite ruke u visinu ramena, raširite laktove i savijte ruke pod kutom od 90 stupnjeva spuštajući laktove do prsa.
- Uz izdah, podignite bućice iznad glave i izravnajte ruke te se polako vratite u početni položaj.

- Vježbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja.

 

2. Vježba:
-Kleknite na koljena, nagnite se prema naprijed te se potpuno ravnih leđa naslonite na dlanove koji su okrenuti prema naprijed. Gledajte ravno ispred sebe.
- Uz izdah, polako se spuštajte u sklek, ali tako da laktove držite lagano odmaknute od tijela. Noge ostaju u skvrčenom položaju.

- Vježbu radite u tri serije po 10 ponavljanja.

3. Vježba
- Legnite na klupu, na leđa, a nogama se oslonite o tlo i raširite ih sa svake strane.
- U svaku ruku uzmite jednu bućicu, podignite ruke iznad prsa lagano skvrčene u laktovima, ali tako da su dlanovi okrenuti jedan prema drugom, a bućice spojene cijelom širinom.
- Polako počnite širiti ruke spuštajući ih sve dok ne budu u visini prsa, a laktove ostavite lagano savijene, odnosno pod istim kutom kao i u početnom položaju.
- Vratite se u prvobitni položaj.

- Vježbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju