U anketi provedenoj na uzorku muškaraca u dobi od 25 do 45 godina pripadnici jačeg spola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole

Manjak bon tona, grubost i neljubaznost neke su od muških osobina koje će odbiti svaku ženu.

1. Tračevi o tuđim životima

Muškarac kojem ste se svidjeli želi znati sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili kolegica. Koji bezazleni trač s vremena na vrijeme dogodi se svakom, no kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima riječ je o osobini koju ne voli niti jedan muškarac.

2. Grubost i neljubaznost
Žene nisu jedine koje primijete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavačima. Grubost i negativnost nisu lijepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca.

Ako svako toliko 'zarežite' na osobu koja vam je poslužila krivo jelo ili piće ili pak s dozom agresivnosti komentirate rad nekog od osoblja trgovine u koju dolazite, vjerujte kako to neće proći nezapaženo.

3. Materijalizam
Financijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada su u pitanju muškarci. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama puno privlačniji od ovih drugih.

Bilo da i vi spadate u ovu skupinu ili ne otvoreno pokazivanje važnosti novca u počecima veze i tijekom upoznavanja muškarcima nije nimalo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete kako su vam njegove financijske geste vrlo važne znajte kako u muškoj glavi to izgleda vrlo negativno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju