U tijeku je 77. Mostra, a predsjednica ovogodišnjeg žirija Filmskog festivala u Veneciji je Cate Blanchett.

Galerija Glamurozna izdanja s hlačama - 3 Glamurozna izdanja s hlačama - 8 Glamurozna izdanja s hlačama - 2 +27 Cate Blanchett

Australska kraljica crvenog tepiha opet oduševljava svojim odjevnim kombinacijama u kojima se uvijek nađe mjesta i za hlače.

Glamurozna izdanja s hlačama - 8 Cate Blanchett u hlačama na mostri (Foto: Getty Images)

Dok mnogi takve svečane prigode percipiraju kako situacije u kojima je najbolji modni odabir neka glamurozna haljina, Cate jako dobro zna da se i s hlačama može postići isti efekt.

Ne vole sve žene nositi haljine i puno je onih koje će uvijek prije odabrati hlače, ali ponekad pod utjecajem svakojakih modnih pravila posegnemo za haljinama čak i ako se u njima ne osjećamo udobno.

Glamurozna izdanja s hlačama - 20 Cate Blanchett (Foto: Getty Images)

Kada se ubuduće nađete u takvoj situaciji, zapamtite da je vaša udobnost ipak na prvom mjestu i da su hlače uz malo mudrog stiliziranja odlična zamjena haljinama čak i u najsvečanijim prigodama.

Upravo su Cate i mnoge druge slavne dame dobar primjer za tu modnu filozofiju. U galeriji smo skupili samo mali dio njihovih izdanja za glamurozne prigode u kojima caruju hlače i odijela. Razgledajte ih i neka vam posluže kao inspiracija za nove modne igre.

Cate Blanchett u hlačama - 5 Julia Roberts na premijeri (Foto: Getty Images/Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju