Zdrava, blistava i brončana put najljepši je ljetni dodatak, a sad znamo i kako je dodatno istaknuti.

 

Galerija 4 pomagača koji dodatno ističu preplanulu put Žarke boje ističu prelanulu put Žarke boje i pozlaćeni nakit ističu preplanulu put +4 Boje koje ističu preplanulu put

1. BOJE 

Nije bez razloga da ljeti zemljane tonove i tamne boje mijenjamo onim svijetlih i jarkih tonova. Uz bijelu, koja je totalni favorit za isticanje preplanule puti, tu su još i jarke ili neon ružičaste, žute, narančaste, plave, ali i pastelne varijante plave i ružičaste.

Žarke boje ističu prelanulu put Žarke boje ističu prelanulu put Foto: Tibor Marochini

2. ULJE ZA TIJELO

Ništa ne naglašava preplanulu put tako dobro kao njegujuće ulje za tijelo. Za dnevne izlaske, kada je sunce najjače, možete koristiti ulja za tijelo koja ostavljaju kožu svilenkastom, hidratiziranom, a ujedno sadrže i zaštitni faktor poput ulja u spreju NIVEA SUN Protect&Bronze. Glavni je sastojak proizvoda jedinstveni ekstrakt promelanina koji potiče prirodne procese tamnjenja kože.


  Ulje sa zaštitnim faktorom koje dodatno ističe preplanulu put Ulje sa zaštitnim faktorom koje dodatno ističe preplanulu put Foto: Tibor Marochini

3. DEKORATIVNA KOZMETIKA 

Preplanulu tenu ne treba mnogo make-upa, no nekoliko je ključnih proizvoda koji će na pravi način istaknuti već osunčani ten. Bronzer je za većinu neizbježan dio ljetne dekorativne kozmetike jer osim što ističe konture lica, daje brončani sjaj. Uz njega gotovo uvijek ide i highlighter koji se nanosi na vrhove jagodica, vrh nosa, iznad usana, ali i na ramena, ključne kosti i druga mjesta na licu ili tijelu koja želite istaknuti. Jarki ruževi za usne poput koraljnog, narančastog ili ružičastog također će dodatno istaknuti preplanulost. Ne zaboravite ni na moć lakova u pastelnim bojama ili klasičnoj bijeloj. 

Žarki ruževi dodatno ističu preplanulu put Žarki ruževi dodatno ističu preplanulu put Foto: Tibor Marochini

4. NAKIT

Okrugle naušnice, ogrlice, narukvice u zlatnom tonu te biseri i žarke boje najbolje ističu ten, a kombinacija uz njih izgleda više dotjerano. Uz klasičan nakit, možete se igrati zanimljivim ukrasima za kosu.

Boje koje dodatno ističu preplanulu put Boje koje dodatno ističu preplanulu put Foto: Tibor Marochini

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju