Svima nam je poznat stereotip da su muškarci uvijek raspoloženi za seks, ali postoje situacije kada im nije do vođenja ljubavi

Suprotno općem vjerovanju, muškarci nisu uvijek seks mašine i ponekad imaju opravdani razlog za slab libido, ali neugodno im je to priznati. Razumijevanje i razgovor je ono što im je najpotrebnije u tom trenutku kako bi im seksualni apetit ponovno porastao.

1. Lijekovi
Neki lijekovi ( npr. za snižavanje krvnog tlaka ili protiv depresije) mogu smanjiti seksualni nagon. Ako je problem u tome, ohrabrite partnera da razgovara s liječnikom.

Suprotno općem vjerovanju, muškarci nisu uvijek seks mašine.

2. Stres i tjeskoba
Muškarci se često boje hoće li zadovoljiti partnericu u krevetu. Pokušajte ga razuvjeriti i objasniti mu da ćete se osjećati zadovoljno bez obzira na sve. Osim toga, vrhunski seks zahtijeva vježbu pa dajte i njemu i sebi vremena.

3. Iscrpljenost
Umor je vrlo uobičajen razlog zbog kojeg muškarci imaju smanjenu želju za seksom. Stoga ga navečer pustite da se naspava, a u seksu pokušajte uživati u drugim dijelovima dana.

4. Ljutnja
S vremenom se u vezi znaju nakupiti neriješeni problemi što također može smanjiti seksualni apetit kod muškarca. Rješenje su dugi iskreni razgovori, a nije ni loše pokušati tu ljutnju prenijeti u spavaću sobu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju