Tijelo svake žene doživi promjene tijekom trudnoće. Iskusile su to i naše poznate dame koje su ubrzo poslije poroda vratile liniju i čini se kao da je trudnoća njihovim figurama donijela samo dobro. Izdvojili smo pet poznatih Hrvatica čija su se tijela još više proljepšala nakon što su rodile

1.Glumica Ana Begić Tahiri nikada nije skrivala da želi skinuti koji kilogram, a to joj je zasigurno pošlo od ruke otkako je prije pet godina rodila kćer Lanu. Plavokosa 35-godišnjakinja vitkija je nego ikada, a fantastičnu figuru zahvaljuje treninzima pilatesa.

2. Glumica Jelena Perčin vitkija je nego ikada otkako je prije šest godina postala majka djevojčice Lote. Smeđokosoj 34-godišnjakinji majčinstvo očito godi, a Jelena je otkrila da super vitku liniju zahvaljuje genima, ali i brzom tempu života.

3. Voditeljica Nikolina Ristović krajem prošle godine na svijet je donijela drugu kćer, Unu Sofiju. Nikolina je uvijek imala fantastičnu liniju, ali poslije drugog poroda njeno tijelo zavodljivije je nego ikada. Ponosna mama rado ističe svoje noge vretenastih mišića koje je izradila redovitim vježbanjem u teretani.

4. Glumica Marijana Mikulić preklani u studenom rodila je drugog sina, Andriju. Lijepa 33-godišnjakinja uvijek je pazila na liniju pa je tako trenirala i ples oko šipke, a poslije druge trudnoća koristila se provjerenom formulom koju je koristila i nakon prošle trudnoće - LPG tretmanima za lice i tijelo te vježbanjem na Power Plateu.

5. PR stručnjakinja i bivša pjevačica Lana Klingor Mihić lani u studenom rodila je treću kćer, Miku, a očito je da trudnoća godi i tijelu ove 33-godišnjakinje. Lana priznaje da vitkost prvenstveno duguje dobrim genima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju