Modne transformatorice i ljubiteljice dizajnerskih komada, Severina i Iva Balaban nerijetko zablistaju u modnim krpicama komercijalnih brendova poput H&M-a



Severina
koja u dizajnerskim komadima izgleda poput holivudske dive, ništa manje svečano ne izgleda u H&M komadima koji osiguravaju odličan izgled za nekoliko stotina kuna.

Za posjetu Hvaru početkom listopada, Severina je ostavila glamurozan dojam u kaputu iz nove H&M kolekcije koja u hrvatskim trgovinama košta 379 kuna.

Još jedan styling začinjen komadom iz H&M-a bio je onaj u kojem je Severina obilježila Praznik rada, a model cipela-natikača, poznate kao 'mule' izazvao je podijeljene komentare. H&M - ove cipele koje je hrabro obula pjevačica stoje 599 kuna.

I naše poznate dame rado se odlučuju za H&M komade u kojima izgledaju sjajno


Za prihvatljivijim komadima iz H&M-a često posegne i Iva Balaban, najhrabrija poznata dama kada je moda u pitanju. Na koncertu Željka Joksimovića, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu Iva se tako pojavila u cvjetnoj suknji H&M-a koja savršeno ističe struk.

Trendi suknja s krojem koji evocira 50-te godine prošlog stoljeća ima cijenu od 699 kuna.

Kada želi malo više zabljesnuti Iva se odluči na sjajni H&M komad kojeg vole hladniji dani. Suknju od sjajnog materijala u žutoj boji i kroja visokog struka Iva je kombinirala uz ženstvene čizme do iznad koljena i XL vunenim džemperom s cijenom od 299 kuna.

Hit među našim poznatim damama bila je i haljina s potpisom Alexandera Wanga za H&M. Nosila ju je Lana Banely, ali i Severina a cijena efektne kratke haljine s prorezom na struku bila je oko 600 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju