Duga kosa zahtjeva posebnu njegu i više pažnje, a kome se još da razmišljati o feniranju sada kada vladaju vrućine. Upravo je zato ljeto idealno doba za eksperimentiranje i rezanje kose. Ove sezone u modi su razne varijante popularnog boba i legendarne pixie cut frizure

1. Klasični pixie cut
Smatra se idealnom ženskom kratkom frizurom jer nije zahtjevna i lako se uređuje. Potrebno joj je samo povremeno podrezivanje, a najbolje izgleda kada je malo 'neuredna' tj. razbarušena.

Valoviti lob, produljenu verziju boba u valovitoj varijanti zavoljet će sve žene s tankom i svilenkastom kosom.

2. Slojeviti pixie cut
Za žene koje vole kratko, ali ipak bi željele zadržati i malo volumena ovo je idealna frizura. U ovoj pomalo asimetričnoj varijanti šiške ostaju bogate i pune pa daju lijep okvir licu.

3. Valoviti lob
Produljenu verziju boba u valovitoj varijanti zavoljet će sve žene s tankom i svilenkastom kosom. Upravo će njima biti najlakše održavati lijepu frizuru idealnu za takvu teksturu kose.

4. Asimetrični bob
Razbarušena, ležerna frizura s karakterom koju će zavoljeti sve žene koje su rokerice u duši, a ovo ljeto nosi nosi se i hrabra inačica s 'undercutom' tj. izbrijavanjem jedne strane.

5. Tupi bob
Još jedna frizura koja će sjajno pristajati ženama s tankom kosom. Bob s 'tupim' vrhovima i razdjeljkom sa strane je svevremenska frizura koja će se svidjeti svima koji vole maksimalnu eleganciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju