Peta instagram story revija Planet obuće odigrala se pod sloganom “Probudimo sunce”.

Galerija PR PR PR +4 PR

Planet obuća organizirala je u srijedu 21.4.2021. u 12 sati “5. Instagram story reviju”, koja je okupila naše poznate modne influencerice: Mateu Frajsberger (@click4chic), Petru Mamić (@skitnica), Siennu Anu Belić (@siennabelic) i Donnu Lugonju Petković (@donna.bombonna).

Influencerice su reviju izravno prenosile online, na svom instagram storyiju, noseći modele iz nove proljetno-ljetne kolekcije Planet obuće. Svaka od njih predstavila je 2 stajlinga, od kojih je prvi sportsko/casual, a drugi trendy/elegantan, te pokazala kako najbolje iskombinirati modele iz nove kolekcije Planet obuće s prikazanim outfitom.

U novoj proljetno-ljetnoj kolekciji potražite prekrasne modele “Ella style” balerinki idealne za sve svakodnevne prilike, od poslovnih, dnevnih pa do večernjih; savršene “Nina fashion” štikle na tanku ili blok petu spremne za osvajanje modnih vrhunaca; atraktivne street style tenisice povišenih ili niskih potplata, bijele, crne ili u pastelnim bojama. Potražite i odličan izbor modnih casual torbica za posao i grad, velike i prostrane maksi torbe kolorističkog dizajna, te atraktivne male torbice neobičnog i zanimljivog dizajna, za moderan mladenački stajling.

Peta instagram story revija Planet obuće odigrala se pod sloganom “Probudimo sunce” sa željom da oslobodimo svoju unutarnju fashionisticu i obasjamo ju novim fantastičnim modelima iz Planet obuće te unesemo više radosti, sunca i veselja u naš svakodnevni život.

Sve modele koje su nosile influencerice, kao i cijelu proljetno-ljetnu kolekciju potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju