Španjolska kraljica je za mnoge uzor modne elegancije, no neki stilisti joj zamjeraju da se ne odijeva sukladno s godinama i svojoj tituli. U večernjim situacijama rijetko kada griješi, no u dnevnim izdanjima zna iznenaditi svojim odabirima


'Kao kraljica, rubovi njenih suknji i haljina sigurno će se spustiti na nešto konzervativniju duljinu. Također, mislim da ćemo vidjeti kraj odijelima s hlačama u kojima izgleda više kao političarka, a ne vladarica,' komentirao je slavni stilist Andrew Holden kada je princeza Letizia napokon postala kraljica Španjolske.

No ovo predviđanje nije se ostvarilo. Kraljica Letizia na svečanim večerama nosi glamurozne haljine španjolskih i svjetskih dizajnera, no u dnevnim izdanjima pomiče stilske granice koje mnogi smatraju da nisu primjereni njenom statusu. Štoviše, uz njena se izdanja često spominju termini neprilično odjevena za službene posjete visokih dužnosnika, prekratka i preseksi odjeća.

Na dodjeli novinarskih nagrada Luis Carandells odjenula je mini haljinu omiljenog dizajnera Felipea Varele, koji je prema nekima otkrio previše noge. Na prvoj pričesti kćeri Leonore pojavila se u prozirnim štiklama od pleksiglasa brenda Magrit koji je podigao brojne obrve, a na protokolarnim događanjima često se odijeva u tkanine koje mnogi ne povezuju s kraljicom starom 43 godine.

Odijeva li se kraljica Letizia primjereno svojem statusu?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju