Eisenberg beauty favoriti za njegu kože

Galerija PR PR PR +0 PR  Muškarci su sve više svjesni kako im je njega lica i tijela potrebna jednako kao i njihovim ljepšim polovicama. Neovisno radi li se o brijanju, čišćenju lica, hidrataciji kože ili odabiru mirisa, novom EISENBERG Paris linijom za muškarce obuhvaćeni su temeljni aspekti dnevne njege i higijene svakog muškarca. Nekoliko jednostavnih koraka brzo će ući u naviku i postati nezaobilazan ritual svakog muškarca.

PR PR

Izloženost vremenskim uvjetima i užurbanom stilu života pridonosi nakupljanju toksina uzrokovanog onečišćenjem lica, zbog čega jutarnju rutinu treba započeti čišćenjem lica i eventualnim brijanjem. Men Essential Two-in-One (275 kn, 150 ml), gel za čišćenje lica koji istovremeno služi kao gel za brijanje taj će postupak znatno olakšati. Ukoliko njegujete svoj trendovski bradati look i ne brijete se kod kuće, utoliko bolje jer će vam gel duže trajati. Za slučaj da ste večer prije malo zakasnili na počinak, što je rezultiralo vidljivim podočnjacima, isprobajte masku Men Lifting Mask (585 kn, 75 ml), posebno napravljenu za lice i područje oko očiju. Vitamini A, E i C intenzivno izglađuju bore i uklanjaju znakove umora s lica. Ako ste ipak primijetili da vaši kapci trebaju dodatni tretman, provjerite učinak osvježavajućeg gela Men Eye Contour Gel (555 kn, 30 ml), koji je posebno koncentriran na osjetljivu kožu kapaka. Zateže i oslobađa neželjenog efekta obješenosti, zahvaljujući postojanosti biljnih ulja i vitamina A i E.

PR PR


Nakon čišćenja lica, žene obično nanose kremu, stoga je red da i vi učinite isto. No, kako ne bi pomislili da ćete satima biti masni i ljepljivi, radi se o izrazito laganoj i hidratantnoj kremi Men Anti-Age Complex (665 kn, 75 ml) koja kožu čini svježom i odmornom uz pomoć moćnih svojstava hijaluronske kiseline, kukui ulja i proteina svile. Ostati što duže mlad, pitanje je koje nas muči od davnina. Zašto ne biste malo prevarili vrijeme, barem što se izgleda tiče?! Koristeći eliksir mladosti Men Youth Elixir (629 kn, 30 ml) koji se nježno, ali snažno i odlučno bori protiv znakova umora, stresa i starenja na licu, postajete otporni na štetne utjecaje iz okoliša. Biotehnološki ekstrakt alge Dunaliella Salina intenzivno stimulira obnovu stanica, a ginko i zeleni čaj dubinski opuštaju i toniraju kožu.

PR PR


Naposljetku, jutarnju rutinu potrebno je zaokružiti dobrim parfemom, najbolje onim koji je prikladan za nanošenje u svakoj prilici, kako bi ga mogli koristiti tijekom čitavog dana. Pravilan izbor mirisa izaziva smionost kod muškarca, a idealan izbor je kultni J'OSE iz laboratorija EISENBERG Paris (415kn, 30 ml). Oni koji su ga već isprobali dobro pamte tajanstvene visoke note pelina i mente, kao i baznu punoću mocha kave.

Slijedite ovih nekoliko koraka i rezultati neće izostati. Proizvodi su dostupni u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju