Kolumbijska glumica Sofia Vergara provela je ugodno popodne na obiteljskom ručku u jednom poznatom losanđeleskom restoranu i uživala u finoj hrani i dobrom društvu

Sofia Vergara poznata je kao veliki sladokusac. Lijepa 43-godišnja Kolumbijka nikada se ne odriče finih jela i posebno je slaba na deserte.

Slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom obitelji i prijateljima, a takva druženja nikada je prolaze bez dobre hrane. Glumica je prije nekoliko dana za njih pripremila pravu gozbu u vlastitom domu na kojoj nije nedostajalo ukusnih zalogaja.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Kada ne ugošćuje društvo u svom domu, onda ih izvodi na ručak ili večeru. Tako je sa svojom obitelji provela popodne u jednom losanđeleskom restoranu.

Glumica je bila odjevena u usku suknju i crop top s golim ramenima. Dva trendi komada u omiljenoj ljetnoj boji bila su ukrašena volanima koji su ove ljetne sezone pravi hit. Mnoge žene ne vole crop top jer otkriva 'kritičnu' točku na trbuhu, dio na kojem vole skupljati šlaufići.

Sudeći prema Sofijinoj liniji nitko ne bi mogao pretpostaviti da (prema vlastitom priznanju) voli 'neumjereno uživati u hrani' jer mrskim šlaufićima nije bilo ni traga.

U galeriji pronađite ljetne topove s golim ramenima 0d 70 do 199 kuna po uzoru na Sofiju Vergaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju