Volite haljine, ali ponekad zapnete prilikom kupnje i izgubite se u hrpi različitih modela, krojeva i materijala? Taj problem može vam olakšati kupnja prema "kategorijama". Naime, u svom ormaru trebate imati samo pet modela koji pokrivaju sve prigode.

Galerija Mala crna haljina, Zara, 229 kn Haljina za posao, Stradivarius, 229 kn Haljina upečatljive boje i uzorka, Liu Jo, 1280 kn +1 Swing haljina, Mango, 299 kn Čak i žene koje ne vole haljine uvijek u ormaru imaju barem jednu i vraćaju joj se u prigodama koje zahtijevaju njezino nošenje.

1. Mala crna haljina. Apsolutna kraljica koja nikada neće izaći iz mode.

2. Haljina za posao. Mora biti prilagođena poslovnom okruženju. Ako je vaše radno mjesto ležerno, odaberite i takve krojeve dok se za ozbiljnije sastanke odlučite za strože modele.
Haljina za posao, Stradivarius, 229 kn Haljina za posao, Stradivarius, 229 kn (Foto: Stradivarius)
3. "Statement" haljina upečatljive boje i uzorka. Idealna za dnevne i večernje prigode, poželjan eksperimentalni komad koji će podignuti vašu garderobu.

4. "Swing" haljina. Kao što joj ime govori, ovo je haljina nastala po uzoru na modele iz swing ere. Udobna i romantična, sjajan odabir za žene koje su u duši vječne curice.

5. Formalna haljina za svečane prigodne. Elegantan dugačak model ili pak koktel-haljinica – odabir je vaš.

U galeriji pogledajte modele haljina iz svake kategorije koje smo za vas pronašli u našim trgovinama.
Mala crna haljina, Zara, 229 kn Mala crna haljina, Zara, 229 kn (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju