Ljubavne veze nisu jednostavne i zahtijevaju neprestani trud oba partnera. No kako znati jeste li upoznali nekoga u koga se isplati ulagati vrijeme i trud? Pitali smo petoricu "stvarnih" muškaraca što oni zapravo očekuju od žene s kojom planiraju započeti ozbiljnu vezu

1. Eksperimentatorica
Želim nekoga tko je spreman iskušati nove stvari, kaže 35 godina star Vjekoslav i dodaje, 'žene koje se drže svojih zacrtanih navika i odbijaju isprobati nešto novo, primjerice novo jelo na jelovniku tijekom spoja, uistinu su dosadne. Jedan od najboljih dijelova veze je zajedničko uživanje u novim iskustvima.

2. Navijačica
Iznenadilo me kada sam upoznao svoju današnju suprugu, priznaje 27 godina star Ivan, da mi u životu nedostaje navijačica. Netko tko će mi reći da će sve biti dobro kad imam težak tjedan na poslu, i netko tko će me javno podržati na obiteljskim okupljanjima.

Muškarci vole žene koje jasno izražavaju svoje želje u krevetu i izvan njega, te se ne boje isprobati nove stvari.

3. Samouvjerena žena
Samopouzdanje. Ako nema samopouzdanje, onda nije materijal za ozbiljniju vezu, za mene, priznaje Matko koji će uskoro napuniti 30 godina. Ne samo da je seksi kada je žena svjesna svoje vrijednosti, nego je iznimno neprivlačno kada trebaš potrošiti sate da bi neku ženu uvjerio da je vrijedna tvoga vremena i truda. Prije ili kasnije, počet ćeš se pitati ima li to ikakvog smisla. Pogledajte i kakvo je žensko lice muškarcima najprivlačnije.

4. Luckasta žena
Kada se žena može dovoljno opustiti da mi pokaže svoju luckastu stranu, onda znam da sam upoznao potencijalnu djevojku, priznaje 23 godina star Stjepan. Želim nekoga tko se neće sramiti pokazati mi svoje pravo lice. Mislim da sam se u svoju bivšu zaljubio kad je na jednom tulumu počela pjevušiti pjesmu Hakuna Matata iz crtića Kralj lavova.

5. Pustolovka
Nadam se da me ovo neće okarakterizirati kao seljačinu, priznaje 37 godina star Ante, no ja želim djevojku koja je pustolovna u krevetu. Ne očekujem od nje ispunjavanje svake želje, ali ne želim svake večeri imati identičan seks. Želim ženu koja će izraziti svoje želje u krevetu i koja se zna prepustiti uživanju. Provjerite i 7 najprivlačnijih ženskih tijela na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju