Vrhunac seksualnog čina kako za muškarca tako i za ženu svakako je orgazam. No kako bi bio 'onaj pravi' treba se i potruditi te pronaći najbrži put do najjačeg užitka. Donosimo 5 činjenica koje garantiraju vrhunac iz snova, a koje možete sugerirati svom partneru

1. Najjača erogena zona
Osim klitorisa, najjačom ženskom erogenom zonom smatraju se bradavice. Iako neke žene ovaj osjetljivi dio tijela ne žele izložiti pretjeranoj stimulaciji, kako bi postale erogena zona važno je znati neka pravila.

Bradavice žude za vrlo nježnim dodirima (u čemu pomaže jezik), reagiraju na vlagu, toplinu i hladnoću što se može postići na razne načine (puhanjem u vlažnu bradavicu, toplom i hladnom vodom).

Donosimo 5 činjenica koje garantiraju orgazam iz snova i najveći užitak, a koje možete sugerirati svom partneru

2. Predigra je obavezna
Što više poljubaca i dodira dobijete to će vaša cirkulacija brže proraditi, a vaše će tijelo postati osjetljivije. Stimulacija zvana predigra trebala bi trajati oko 10 minuta. U tom razdoblju žensko će doživjeti nevjerojatne promjene koje garantiraju snažan užitak. Pročitajte i koje su to 3 'škakljive' stvari u seksu koje se žene srame tražiti.

3. Trajanje orgazma
Prosječno trajanje ženskog orgazma je 20 sekundi. Tijekom tog vremena tijelo će doživjeti ritmičke kontrakcije i to svakih 8 stotinki.

4. Produljenje orgazma
Orgazam možete ubrzati, pojačati pa čak i produžiti jednim jednostavnim trikom. Riječ je o mislima. U trenutku kada osjetite da se približava 'onaj' trenutak skoncentrirajte se na vruće misli.

Prisjetite se nekog trenutka (bilo iz prošlosti ili pak iz filma ili knjige) koji vas je najjače uzbudio te se prepustite svojim mislima i partnerovim pokretima. Otkrijte i 5 poteza u seksu koje se sramite isprobati, a mogli bi vas oduševiti.

5. Zvukovi kao stimulacija
Iako većina tijekom seksa pokušava biti oprezna i tiha, dokazano je kako ispuštanje zvukova pojačava užitak, a samim time i orgazam kako kod žena tako i kod muškaraca.

Žensko stenjanje djeluje stimulativnote  pojačava seksualnu energiju i to kroz prsa, preko grla pa sve do glave. Opustite se, prepustite trenutku i oslobodite sva osjetila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju