Podvlačenje crte ispod beauty trendova u protekloj godini izbacilo je na vidjelo pretjerivanja i kič brojnih dama. Tri segmenta ljepote, lice, kosa i nokti, kojima žene pridodaju najviše pažnje, često su platna na kojemu se događaju velike greške. Iz protekle godine kritičari su izdvojili 5 najgorih

Guste obrve, prirodan izgled lica, valovi u kosi i crveni ruž beauty su vladari koji nisu ostali rezervirani samo za godinu iza nas, oni će se nastaviti, te sudeći po komentarima znalaca ostaviti trag u narednoj sezoni.

Uz najbolje uvijek se pak nađe mjesta za najgore trendove, njih 5 zaslužilo je pak mjesto na crnoj listi. Oni nisu uspjeli svoju primarnu zadaću uljepšavanja odraditi s odličnim, loš efekt koji su ostavili na izgledu brojnih dama i njihovih sljedbenica svrstao ih je u ladicu koju u ovoj godini ne želimo otvoriti.

Naime, kreatori trendova slažu se u jednom – ekstravagancija pojedinih zvijezda u glazbenim spotovima i na crvenom tepihu svoju svrhu šokantnog savršeno odrađuje, ali tamo bi trebala i ostati. Svaka namjera da se takvi trendovi prevedu u svakodnevnicu vrlo je rizična, a takvih je u protekloj godini bilo na pregršt. Ipak među inima izdvojeno je 5 najgorih za koje se preporuča da ostanu samo u arhivi kao podsjetnik na lošu fazu stila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju