Kineskinje su poznate kao žene koje izuzetno cijene mlađahan izgled i ljepotu te im pridaju puno pažnje. Stoga vam donosimo pet navika kojih se Kineskinje pridržavaju kako bi postigle što ljepši izgled

1. Ulažu u kozmetičke proizvode
Kada je njega lica u pitanju, Kineskinjama nije problem odvojiti i poveći iznos za određene preparate. Zanimljivo je da umjesto kineskih kozmetičkih proizvoda one zapravo preferiraju korejske, japanske i europske brendove.

2. Njeguju što svjetliji ten

'Kineskinje su poznate po njegovanju mladolikog i besprijekornog izgleda'

Kineskinje izuzetno cijene svijetle boje tena te su im sunčanje ili pak samotamnjenje nepojmljivi. One ne izlaze iz kuće bez nanošenja kreme za zaštitu od sunca.

3. Pridržavaju se svakodnevne rutine
Kinezi se rano bude, rano idu spavati te ne preskaču popodnevno drijemanje. Zanimljivo je da većina ljudi u Kini jede doručak, ručak i večeru skoro u isto vrijeme.

4. Znaju koje su namirnice dobre za njih
Kineskinje su vrlo dobro upoznate s blagodatima određenih namirnica, jedu puno povrća te obožavaju crni sezam, đumbir i jojobu. Također, izbjegavaju čokoladu i slatkiše te preferiraju začinjene grickalice.

5. Izbjegavaju sve što je hladno
Na prvom mjestu izbjegavanja nalazi se sunce, a na drugom sve što je hladno. Tako Kineskinje piju toplu vodu čak i tijekom ljetnih mjeseci, a neke od njih uopće ni ne jedu sladoled.

Ako vas zanima možete provjeriti i zbog kojih to tajni Francuskinje izgledaju prekrasno u svakoj životnoj dobi ili pak zbog kojih su se to tajni ljepote Ruskinje našle među najljepšim ženama svijeta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju