Premda se ženski vrhunac u seksu ponekad čini kao mit i nešto što se događa samo u filmovima, neke žene znaju koji je put do potpunog užitka

Puteni užici koji dovode do vrhunca san su mnogih žena, a tajnu ženskog orgazma želi znati i svaki muškarac. Otkrivamo vam 5 navika žena koje svaki put doživljavaju orgazam i koje svatko može naučiti.

1. Redovito masturbiraju
Žene koje se redovito samozadovoljavaju postanu pravi eksperti kada su njihova tijela u pitanju, znaju koje točke su okidači za dobar osjećaj. One znaju koji im pritisak, tempo i poza najbolje odgovaraju te vole li direktni ili indirektni dodir na najosjetljiviji intimni dio, klitoris. Kada znate što vas uzbuđuje vaš partner to može dodatno pojačati i dovesti vas do vrhunca.

2. Paze na K (klitoris) točku
Mnoge žene trebaju stimulaciju ove točke kako bi doživjele vrhunac. Naime, vrlo mali broj žena doživi orgazam samo stimulacijom G točke i penetracijom. One znaju partneru dati upute na koji način i s čim najviše vole biti stimulirane.

Premda se ženski orgazam čini kao mit, nešto što se događa samo u filmovima, neke žene uvijek doživljavaju orgazam

3. Ne žure kroz predigru
Predigra je dobra jer podiže razinu uzbuđenja, omogućuje potpuno opuštanje i seksualno iskustvo koje vodi do vrhunca. I dok nema točnih pravila oko 20 minuta predigre nekim ženama osigurava da svaki puta dožive vrhunac. Postepeno podizanje uzbuđenja, poljupci, maženja sve to vodi odličnom seksualnom iskustvu sa završetkom kojeg zaokružuje veliki O.

4. Govore što vole
Komuniciraju sa svojim partnerima i otkrivaju im što vole, što im se ne sviđa. Upućuju ih, traže od njih, otkrivaju im što ih najviše uzbuđuje.

5. Nisu pod pritiskom
Ne opterećuju se velikim završetkom i nisu pod pritiskom da moraju doživjeti orgazam. Upravo zbog te opuštenosti i prepuštanja seksualnom zadovoljstvu dovodi ih do eksplozivnog vrhunca. Čini se kako u ovom slučaju vrijedi pravilo što si opušteniji to ćeš prije doživjeti orgazam.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju