G točka je direktno povezana s dijelom mozga zaduženim za užitak i zato njenim pritiskom žena tijekom seksa doživljava puno intenzivniji osjećaj ugode i eruptivni orgazam. Nalazi se pet do osam centimetara unutar vagine i to na prednjoj stranu njenog gornjeg 'zida'

1. Doggy Style. Ova poza omogućava vam da kontrolirate jačinu pritiska na G točku koristeći snagu i ravnotežu sva četiri ekstremiteta.

G točka nalazi se pet do osam centimetara unutar vagine i to na prednjoj stranu njenog gornjeg 'zida'.

2. Žena gore. Kod ove poze žena kontrolira brzinu i dubinu penetracije. Ako i ne pogodite G točku, ovo je super poza i za stimulaciju klitorisa, pogotovo ako ste licem okrenuti od partnera.

3. Noge visoko gore. Ova poza počinje kao klasična misionarska. Za maksimalni pritisak G točke oduprite se nogama o partnerova prsa ili ih stavite preko njegovih ramena.

4. Seks na kuhinjskom stolu. Ova poza je vruća koliko je i učinkovita! Sjednite na kuhinjski šank ili stol i neka partner stane ispred vas. Ova poza omogućava duboku penetraciju kao ni jedna druga.

5. Varijacija na pozu žena gore. Dok partner leži na leđima 'zajašite' ga dijagonalno s leđa, tako da nogama obujmite samo jednu partnerovu nogu. Bonus ove poze je da pruža još dublju penetraciju od standardne poze te žena ima potpunu kontrolu.