G točka je direktno povezana s dijelom mozga zaduženim za užitak i zato njenim pritiskom žena tijekom seksa doživljava puno intenzivniji osjećaj ugode i eruptivni orgazam. Nalazi se pet do osam centimetara unutar vagine i to na prednjoj stranu njenog gornjeg 'zida'

1. Doggy Style. Ova poza omogućava vam da kontrolirate jačinu pritiska na G točku koristeći snagu i ravnotežu sva četiri ekstremiteta.

G točka nalazi se pet do osam centimetara unutar vagine i to na prednjoj stranu njenog gornjeg 'zida'.

2. Žena gore. Kod ove poze žena kontrolira brzinu i dubinu penetracije. Ako i ne pogodite G točku, ovo je super poza i za stimulaciju klitorisa, pogotovo ako ste licem okrenuti od partnera.

3. Noge visoko gore. Ova poza počinje kao klasična misionarska. Za maksimalni pritisak G točke oduprite se nogama o partnerova prsa ili ih stavite preko njegovih ramena.

4. Seks na kuhinjskom stolu. Ova poza je vruća koliko je i učinkovita! Sjednite na kuhinjski šank ili stol i neka partner stane ispred vas. Ova poza omogućava duboku penetraciju kao ni jedna druga.

5. Varijacija na pozu žena gore. Dok partner leži na leđima 'zajašite' ga dijagonalno s leđa, tako da nogama obujmite samo jednu partnerovu nogu. Bonus ove poze je da pruža još dublju penetraciju od standardne poze te žena ima potpunu kontrolu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju