Seks ljeti ima posebnu čar i donosi posebno uzbuđenje, ali može biti i 'zeznut'. Nije lako razmjenjivati strasti na temperaturi od plus 35, prvenstveno zbog pretjeranog znojenja, pogotovo ako nemate klima uređaj. Evo kojih to 5 problema ljeti uništavaju guštanje u seksu

1. Pretjerano znojenje
Seks uz pristojnu količinu znoja uvijek je dobrodošao jer tjelesne tekućine pridonose seksualnoj uzbuđenosti i buktanju strasti. Ali kad je vani 35 plus, a unutra tek par stupnjeva niže i znoj se doslovno cijedi sa vas i lijepi po vama seks i nije baš najprivlačnija aktivnost. Ustvari u tim trenucima ni jedna fizička aktivnost nije privlačna...

Prepustite li se strastima na pješčanoj plaži pijesak vam može ući u intimne dijelove te možete zaraditi infekciju

2. Iscrpljenost
Ljetna vrućina i sparina mogu vas učiniti toliko iscrpljenima da niste za ništa, a kamoli za seks. Jedino ste možda sposobni za to da legnete i da netko drugi obavi sav 'posao'.

3. Opekline
Korištenje kreme sa zaštitnim faktorom zakon je koji se ljeti ne smije prekršiti, ali ukoliko ste je ipak preskočili i izgorjeli, odnosno zaradili opekline, s tako opečenom kožom gotovo je nemoguće da ćete uživati u seksu.

4. Dehidracija
Usred seksualne aktivnosti možete osjetiti veliku žeđ zbog čega ćete morati prekinuti akciju i otići po čašu vodu. Možete si pojednostaviti tako da uz krevet držite čašu vode koja će vam biti pri ruci.

5. Pijesak u intimnim dijelovima
Proveli ste divan dan na plaži, sunce zalazi, ionako ste više goli nego odjeveni pa zašto onda ne obaviti jedan seks 'na brzaka'? Razmislite dvaput o tome jer prepustite li se strastima na pješčanoj plaži pijesak vam može završiti na nezgodnim mjestima, a uđe li vam u intimne dijelove možete zaraditi i infekciju. Sljubite li se pak na stijenama možete završiti s bolnim leđima i sličnim ozljedama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju