Ako mislite da ste jedina koja nakon ručka nema više ni traga šminki koju ste precizno i s trudom stavljali na lice prije dolaska na posao, varate se jer su s tim „problemom“ upoznate mnoge žene. Kako bismo i kasnije tijekom radnog dana uspjeli održati svježinu, mogu nam osim kozmetike iz torbice pomoći i neki „stalni“ proizvodi iz ladice radnog stola

1. Šampon za suho pranje. Ako vam se dan prije nije dalo prati kosu ili je zbog velike količine vlage volumen vaše kose nestao i pretvorio je u „rezance“, rješenje za takve probleme nalazi se u šamponu za suho pranje. Šampon za suho pranje vašoj će kosi dati izgubljeni volumen, ali i svježi izgled.

2. Mini četka za kosu i ogledalo u jednom. Ovaj divni izum već se neko vrijeme nalazi na policama naših dućana. Na jednoj strani nalazi se ogledalo, a na drugoj strani dobivamo i četku. Uz pomoć ovog pomagala vrlo lako možete ukrotiti svoju kosu i popraviti šminku za tren.

3. Dezodorans. Promjenjivi vremenski uvjeti sve su češći u današnje vrijeme, stoga nije čudno da vas i omiljeni dezodorans može izdati. Dezodorans u spreju ili stiku, izbor je na vama.

4. Puder za lice. Ako imate masnu ili mješovitu kožu, sigurno vam se zna dogoditi da puder koji ste nanijeli ujutro tijekom dana sklizne s lica i otkrije sitne nedostatke. Kako biste izgledali besprijekorno, puder u kamenu ili prahu vaš je pouzdan prijatelj zato što matiranje, pokrivanje i fiksiranje radi kao od šale.

5. Lak za nokte. Onaj grozni osjećaj kad želite svoje prste držati ispod stola zbog toga što vaši nokti koje ste jučer nalakirali nisu u najboljem stanju i sad izgledaju zaista neuredno, možete vrlo lako zakamuflirati namažete li ih novim tankim slojem. Savjetujemo vam da izaberete sličnu nijansu koju najčešće koristite.

+ uvijek koristan pomoćnik

Pepermint ili osvježivač daha. Malo teži obrok koji ste upravo pojeli ili ostatak duhanskog dima u vašim ustima mirisi su koje ne želite priuštiti svojim kolegama i zato posegnite za proizvodom koji će osvježiti vaš dah.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju