Pred nama je dugo toplo ljeto na kojemu će nam ''najbolja prijateljica'' biti zaštitna krema za sunčanje. Ona u spreju mnogima je najbolji izbor, pa tako i nama, stoga smo s vama podijelili zašto je obožavamo.

 

1. Lako se nanosi

Zaštita od sunca u spreju bilo u obliku ulja ili losiona nanosi se u trenu pa je idealna za trenutke kada nam se žuri do plaže ili ne možemo dočekati da se ubacimo u more. Isto tako zbog njezine lakoće nanošenja, neće nam biti problem nanijeti je i poslije kupanja.

2. Brže se upija

Brže se upija i ne ostavlja masne naslage na koži ili mrlje na odjeći. Za one koji ne vole osjećaj masnoće na koži tijekom vrućih ljetnih dana, sprej za sunčanje bolji je od one klasične varijante.

3. Njome se možete namazati sami

Ako na plažu često odlazite sami, postoje dijelovi tijela koje teško možete doseći i zaštititi od sunca. Sprejem za sunčanje možete obuhvatiti veću površinu i iako ne možete i dalje razmazati dobro neke dijelove koje ste pošpricali, oni će ipak biti zaštićeni.

Nivea Sun sprej za sunčanje Teško dostupne djelolove tijela sa sprejem za sunčanje možete doseći i sami.

4. Osvježava pri nanošenju

Bilo da se radi o ulju ili losionu, sam način nanošenja ovakve zaštite od sunca osvježava. Još ako imate NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible sprej za zaštitu od sunca koji pruža ugodan učinak hlađenja prilikom nanošenja, veselju nema kraja dok uprži do daske.

5. Zabavnija djeci

Nanošenje kreme za sunčanje na kožu svoje djece za mnoge roditelje predstavlja nemoguću misiju. Sprej za sunčanje znatno im olakšava stvar jer je djeci zabavniji, lakše se razmazuje i brže se nanosi što je posebice važno kod manje djece koja su nestrpljiva i žele što prije u more.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju