Platforme ravnog đona i ove će sezone nesumnjivo šetati i šareniti ulice te upotpunjavati omiljene odjevne kombinacije mnogih dama. Ukoliko vas ovaj trend još nije zarazio, nakon što pročitate naših pet razloga zašto ih obožavamo, možda vas naglo uhvati želja za shoppingom.

1. Flatforme savršeno pristaju svakoj odjevnoj kombinaciji

Pravi par flatforma neće vas iznevjeriti. One su kameleon koji će se prilagoditi svakom outfitu – bilo da idete na kavu s prijateljicama, na poslovni sastanak ili u večernji izlazak. Flatforme će vam dati pravu dozu casual elegancije.

2. Raznolik izbor koji će zadovoljiti sve ljubiteljice flatforma

Od metalik zlatnih do mat crnih i veselih šarenih, platforme ravnog đona pokorile su trgovine pa ako ste ljubiteljica udobne i moderne obuće neće vam biti problem pronaći pravi par flatformi. Od kožnih do platnenih, Planet obuća ima modele koji prate svjetske trendove na hrvatski način.

3. Cipelice lutalice za vesele ljetne noći

Šarene sandale ili natikače na platformu ravnog đona savršeni su ljetni suputnik koji, kako izgleda, još dugo neće izaći iz mode. Nema ništa bolje nego kad izvučete prošlogodišnji par omiljenih flatformi koji vas podsjeća na nezaboravan ljetni provod.

4. Flatforme za samouvjeren hod u visinu

Koji centimetar u visinu nikome nije na odmet, stoga su flatforme savršene za one koji žele dobiti na visini, a ne preferiraju neudobne štikle. Za samouvjereno koračanje, platforme ravnog đona savršene su suputnice za bilo koju avanturu.

5. Statement komad svake kombinacije

Platforme ravnog đona u trenu mogu podići svaku kombinaciju. Čak i one naizgled najjednostavnije mogu lako postati statement komad vašeg ormara. Uz njih ne morate smišljati što obuti uz dnevne, ali i večernje kombinacije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju