Štetni vanjski utjecaji kojima smo svakodnevno izloženi mogu dovesti do smanjenja sposobnosti naših stanica da razgrade štetne slobodne radikale te dolazi do oksidativnog stresa.

On može dovesti do oštećenja stanica i tako utjecati na promjenu u strukturi i pravilnoj funkciji organa, tkiva i stanica.

Oksidativni stres može dovesti do oštećenja stanica pa i onih odgovornih za starenje jer su regenerativna svojstva stanica oslabljena uslijed djelovanja slobodnih radikala.

No, vi o tome ne morate znati iz vlastitog iskustva. Savjetujemo da se zaštitite na vrijeme.

Moćnom mikroalgom protiv oštećenja stanica

Pridružite se ovog ljeta brojnim oduševljenim korisnicama i na svojoj koži osjetite koliko moćno djeluje BiAstin. Čak je 5 dobrih razloga za odabir BiAstina ovog ljeta:

1. Djeluje kao prirodni anti-aging eliksir
2. Ima protuupalno djelovanje
3. Osigurava zaštitu stanica od oštećenja
4. Omogućava lakšu regeneracija tkiva i kože
5. Pruža brži oporavak kod oksidativnog stresa

Snaga prirodnog astaksantina

Osim vitamina E koji štiti stanice od oksidativnog stresa, originalna formula BiAstina sadrži 100% prirodni havajski astaksantin. Astaksantin je crveni pigment koji nastaje u biljkama i morskim mikroalgama (lat. Haematococcus pluvialis). BiAstin sadrži i beta-karoten te ulje šafranike.

12 mg čiste anti-aging zaštite iznutra

Zaštitite se ovog ljeta protiv starenja snažnim prirodnim anti-aging dodacima prehrani i superhranom bogatom fitonutrijentima, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu čistog havajskog astaksantina iz BiAstina.

BiAstin sadrži čak 12 mg čistog havajskog astaksantina u samo 1 veganskoj kapsuli!*

*Dnevna doza je 1 kapsula (1 bočica BiAstina dostatna je za čak 50 dana)!

Vise informacija na www.biobio.hr i info telefonu 0800 246 246

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju