Zlatni tonovi na kosi, blistav osmijeh i svijetla podloga na našem licu samo su neke stvari koje nam mogu pomoći izgledati mlađe

Izgledati mlađe i pri tom se osjećati bolje moguće je i bez osobnog trenera ili skupih tretmana uljepšavanja. Nekoliko stilskih trikova koje možemo primijeniti svakodnevno mogu nam 'skinuti' i do 10 godina te zavarati svakog pa i nas same. 

1. Budite oprezni s bojom kose

S godinama, nekima prije, a nekima kasnije, neminovna je pojava sijedih vlasi. Kako bi ih prekrili vodite računa da vaša boja kose nije presvijetla odnosno platinasta ili pretamna što može izgledati neprirodno. Zlatni tonovi i blagi višebojni pramenovi čine nas mlađima i ističu blage crte lica.

2. Posvijetlite podlogu

Dobra podloga može vaše lice učiniti svježim i nekoliko godina mlađim. Birajte za ton svjetliji tekući puder od vaše kože. Posebnu pozornost kod prikrivanja obratite na područje oko očiju, vanjski dio nosnica i završetke usnica.

3. Vratite sve na svoje mjesto

Čini se kako nam s godinama, kada je riječ o našem tijelu, gravitacija postaje najgori neprijatelj. No i tome možemo doskočiti s dva jednostavna stilska trika. Birajte hlače ili traperice višeg struka i one koje sadrže barem dva posto elastina. Hlače s više od 98 posto pamuka rastegnu se nakon jednog nošenja i ne pružaju potrebnu potporu.

Prijeko potrebnu potporu pružit će i odgovarajući grudnjak. Pronađite savršen za vas jer podizanjem prsa, vaše držanje bit će uspravnije, struk će izgledati uže i duže, a vi barem pet godina mlađe.

4. Miješajte stilove

Kompleti i pretjerano usklađivanje ne izgledaju moderno u svakoj dobi. U svoju odjevnu kombinaciju uvijek ubacite nešto neočekivano poput razbarušene mladenačke frizure, kožnu ili traper jaknu ili ravne sandale na otmjenu haljinu. Ove male neobične preinake vratit će energiju u vašu pojavu i pomladiti vas za desetljeće.

5. Ukrasite lice osmijehom

Blistav osmijeh nikada ne izlazi iz mode, a vedar duh okrunjen zdravim i bijelim zubima pomiče sve starosne granice. Briga o našim zubima briga je o nama samima te nam treba biti prioritet pogotovo kako godine odmiču.

Što smo stariji sve veću pozornost trebamo obraćati na čišćenje i njegu zubi te održavanje blistavog osmijeha, a u tome nam može pomoći Aquafresh® Intense Clean zubna pasta koja ima dvostruki učinak čišćenja na teško dostupnim mjestima, u odnosu na obične paste za zube, jer sadrži pet puta manje aktivne mikrokristale.

Veliku ulogu u oralnoj higijeni igraju i odgovarajuće četkice. Tri superjunjakinje, Ekstremno precizna, Super intenzivna i Nepobjediva, pridružile su se Kapetanu Aquafreshu® u borbi za naše zdrave i čiste zube, a uz to žele iznenaditi stilskom preobrazbom jednu najbržu čitateljicu koja odigra Aquafresh® kviz znanja i brzine.

 

Ne propustite pronaći pravi stil za vas i zato, ako već niste, odigrajte kviz jer možda baš vi budete najbrži i osvojite vrijedne nagrade. Priliku za izvrsne poklone imat će čak 101 čitateljica, od kojih će, kao što smo već rekli, jedna koja najbrže točno odgovori na tri jednostavna pitanja osvojiti stilsku preobrazbu koja uključuje poklon bon za odjeću u vrijednosti 3.500 HRK, poklon bon za frizerske usluge u vrijednosti 800 HRK i poklon bon za kozmetičke usluge u vrijednosti 800 HRK. Ostalih 100 najbržih i točnih odgovora dobiti će Aquafresh® četkicu za zube kojom će postići blistav osmijeh koji osvaja. Dodatne informacije o nagradnoj igri potražite u pravilniku Aquafresh ® kviza.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju