I dok se mi trudimo da nam kosa i make-up izgledaju besprijekorno, njihov mozak funkcionira na malo drugačiji način. Želite li doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo, pozabavite se s ovih 5 detalja koje svaki muškarac prvo primijeti na ženi tijekom seksa


1. Vašu inicijativu

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se osijeća dobro u svome tijelu. To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoljeti.

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tijekom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

2. Vaše pokrete
Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko tijelo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, niti jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

Opustite se, priljubite tijelo uz njegovo i osvojili ste sva njegova osjetila.

3. Vaše poglede
Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje 'pada' svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tijekom ljubljenja, kao i  pogledi na svoje i njegovo golo tijelu instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

4. Vaš dah
Tijekom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako doista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

Prepustite se strasti i ne ustručavajte se pokazati partneru što doista osjećate tijekom strastvenog čina vođenja ljubavi.

5. Vaš trud
Ako ste pomislile kako muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, u krivu ste. Iako su 'zagrijani' za vaše tijelo, oni itekako primjećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska.

Dotjerajte se i uživajte u čarima strastvenog vođenja ljubavi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju