Odjeća koju nosimo između ostalog otkriva naš stil, ali i dio karaktera. To se odnosi i na naše intimno donje rublje. Zabavite se i provjerite ima li istine u tome

1. Bikini gaćice

Vi ste sportski tip. Od najranije dobi počeli ste se baviti sportom i ne možete zamisliti život bez aktivnosti. Nosite praktične frizure i minimalno šminke, ali to ne znači da se u vama ne krije prava lavica.

2. Tanga gaćice

Volite bikini gaćice? Vi ste sportski tip.

Među prvima ste u srednjoj školi otkrili specijalizirane trgovine za intimno donje rublje i njihova ste lojalna klijentica sve do današnjih dana. Preferirate čipku, ali odjenut ćete i pamuk – ovisno o tome što nosite i kako se osjećate.

3. Bokserice


Za vas pravila ne vrijede. Sposobni ste s dečkima satima pričati o posljednjom nastupu nogometne reprezentacije, a potom ih šarmirati i natjerati da vam ponesu vrećice iz trgovine.

4. Gaćice visokog struka


Neki ih zovu bakinim gaćama i pravom modnom katastrofom. Vi ih zovete tajnim oružjem koje drže vaše ženstvene obline u top formi bez obzira na godine.

5. Ne nosite gaćice


Opa! Vi ste božica samopouzdanja koja ne voli vidljive rubove donjeg rublja na odjeći. Druge žene vas možda osuđuju, ali većina vam zavidi na slobodi izražavanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju