Petu večer FASHION.HR-a svoju je kolekciju pokazao dizajnerski duo ELFS. Predivne kreacije bile su nadahnute nekim prošlim vremenima, a make up i frizure posjetitelje su dodatno vratili u prošlost


Dizajnerski duo Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica predstavili su na petoj večeri Fashion.hr-a trideset modela glamuroznih suknji, haljina i jakni koje prizivaju neka prošla vremena. Točnije, ženstvene chic komade za jesen 2016. / zimu 2017. koji su nadahnuti holivudskim zlatnim dobom.

Ovaj nostalgični look dopunio je glamurozni make up za kojeg je bio zadužen vodeći make up artist Saša Joković, koji je koristio proizvode Maybellinea New York.

Cijelo lice je blago konturirano, a na očima je napravljen lagani smećkasti smokey eyes look koji je naglašen cateye tušem za oči. Kako bi oči još više došle do izražaja, stavili smo umjetne trepavice, a cijeli look zaokružen je klasičnom nijansom crvenog ruža,’ objasnio je poznati hrvatski vizažist.

Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić. Ona je osmislila kosu s puno sjaja te s definiranim valovima koji su se nosili u Hollywoodu tijekom četrdesetih i pedesetih godina prošlog stoljeća.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte nove modele dizajnerskog dua Elfs.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju