Biti vjenčana kuma velika je čast. Iako nikako ne smije zasjeniti mladenku i kuma mora biti elegantna na vjenčanju, što znači da je odabir haljine za ovu ulogu vrlo važan. Donosimo 5 prekrasnih haljina koje su kao stvorene za ulogu vjenčane kume


 Vjenčana kuma je osoba na vjenčanju odmah iza mladenke. Njezina uloga je vrlo važna te se zbog toga ona mora istaknuti iz mase.

Vjenčana kuma je osoba na vjenčanju odmah iza mladenke. Njezina uloga je vrlo važna te se zbog toga ona mora istaknuti iz mase

Toga je bila svjesna i Taylor Swift koja je svoju ulogu kume odradila savršeno, što se može vidjeti po fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Naime, Taylor je za ovu priliku odabrala romantičnu toaletu boje pudera, ukrašenu cirkonima i tilom na gornjem djelu te raskošnim donjim djelom obogaćenim slojevima laganog materijala.

Visoka i vitka pjevačica elegantnu večernju haljinu je začinila jednostavnom bob frizurom što je bilo dovoljno da zablista.

I mi smo prošarali trgovinama i izdvojili 7 bajkovitih kreacija s domaćim i stranim potpisom po uzoru na Taylor Swift, a koje su kao stvorene za vjenčanu kumu.

 

Senior year.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju