Nije rijetko da se žene doslovno "preko noći" stave u drugi plan, zbog zaljubljenosti, nesigurnosti ili nečega trećeg. U nastavku donosimo što sve niti jedna snažna žena ne bi smjela mijenjati ni zbog koga, nikada.

Stvari koje niste učinili, najčešće zbog ljubavi, jednostavno se nikada ne prežale.
Bez obzira na to koliko se u tom trenutku neka odluka činila apsolutno opravdanom.

Svakako pokušajte biti što asertivnije, hrabro donosite odluke, bez obzira na to što netko drugi misli.

Kada se zaljubimo, sklone smo "izgubiti glavu" i samo ugađati drugome. No do takvih situacija može doći i zbog prolazne nesigurnosti u pomalo agresivnoj društvenoj svakodnevici. Međutim, postoje neke stvari koje se ne bi smjele kompromitirati, bez obzira na sve.

1. FIZIČKI IZGLED MIJENJATI ZBOG DRUGIH
Svaka fizička promjena neće imati baš nikakvog efekta ako ju napravite zbog partnera, prijateljice, nekog člana obitelji. Novu frizuru ili boju kose, zavodljive štikle, tetovažu, odlazak u teretanu morate željeti zbog sebe, a ne zbog tuđeg mišljenja.

2. NE OSTVARIVATI ŽIVOTNE CILJEVE I NE IMATI SNOVE
Nitko ne bi smio stati na put vaših ciljeva. Na kraju krajeva, to je samo vaš život i nitko neće žaliti za neučinjenim umjesto vas. Možda ste jednom odbili poslovnu ponudu ili staviti neku ideju "na čekanje" zbog nove ljubavne veze, a na kraju ostali i bez partnera i bez novoga posla. Ako od druge strane niste dobili podršku, možda se trebate upitati je li ta osoba ustvari za vas.

3. ČEKATI ODOBRENJE
Snažne žene igraju po vlastitim pravililma i ni od koga ne očekuju odobrenje. Svakako pokušajte biti što asertivnije, hrabro donosite odluke, bez obzira na to što netko drugi misli. Jer ipak svatko zna što je najbolje za nju/njega.

4. OTKAZATI VEĆ DOGOVORENE PLANOVE
Ponekad smo okruženi ljudima koji su sebi uvijek na prvome mjestu, a to očekuju i od drugih. Takvi odnosi ne donose vam puno toga dobroga i često su vas doveli u situaciju da zbog njih mijenjate svoje planove, želje i potrebe. Dogodi li vam se to ponovno, pokušajte se sjetiti tog, ne tako ugodnog osjećaja i vratite sebe na prvo mjesto.

5. NIKADA SE NE MIJENJATI NI ZBOG KOGA
Uvijek budite ono što jeste, zbog sebe. Ako se odlučite za neke promjene, neka one budu u svrhu bolje kvalitete vlastitog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju