Zavođenje je ljubavna igra u kojoj svatko voli uživati. Razmjenjivanje pogleda, osmjesi, slučajni dodiri, sve je to dio ove seksi igrice u kojoj se moramo držati nekih pravila, odnosno neke poteze moramo izbjegavati. Ovih 5 poteza žene bi trebale izbaciti iz igre zavođenja jer muškarci tvrde da im se ne sviđaju

1. Govorenje 'dječjim' glasom
Kada žele zavesti muškarca žene automatski povisuju glas i čine ga nježnijim misleći da će tako lakše 'pasti'. Istina je da muškarci vole više ženske glasove, ali kada žena pretjera s glumljenjem 'dječjeg' glasa muškima je to iritantno.

Igrice toplo-hladno muškarca će odbiti jer ga žena koja se pravi nedostižnom, odnosno teško osvojivom iscrpljuje

2. Glumljenje naivke
Muškarci itekako mogu skužiti kada se žena pravi naivnijom i bespomoćnijom nego što to zaista je. Zato bolje nemojte moliti ih za pomoć u situacijama kada je očito da vam pomoć ne treba jer muški neće pasti na to. Znaju oni da ženski rod krasi pamet i sposobnost.

3. Kada se pravi nedostižnom

Igrice toplo-hladno muškarca neće još više zainteresirati za vas. Štoviše, odbit će ga jer ga žena koja se pravi nedostižnom, odnosno teško osvojivom iscrpljuje. Ponašanjem u kojem žena glumeći nezainteresiranost želi da je muškarac lovi, a kada on posustane postane zainteresirana, muškima šalje zbunjujuće signale.

4. Pokušaji da ga napravi ljubomornim
Muškarac će osjećati ljubomoru ako vidi da žena koja mu se sviđa flertuje s drugim. No iz te ljubomore neće proizići rezultat kakav žena očekuje. Ona se nada da će je ljubomorni muškarac više željeti, no veće su šanse da neće ni pokušati razgovarati s njom.

5. Glumljenje zajedničkog interesa

Muškima ne smeta kada žene ne znaju ništa o njihovom hobiju ili omiljenom sportskom klubu pa nema potrebe za glumljenjem da znaju o tome više nego što je istina. Muškarac će kad tad shvatiti da pretjeruje sa svojim (ne)znanjem što će izroditi neugodnu situaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju