Zavođenje je ljubavna igra u kojoj svatko voli uživati. Razmjenjivanje pogleda, osmjesi, slučajni dodiri, sve je to dio ove seksi igrice u kojoj se moramo držati nekih pravila, odnosno neke poteze moramo izbjegavati. Ovih 5 poteza žene bi trebale izbaciti iz igre zavođenja jer muškarci tvrde da im se ne sviđaju

1. Govorenje 'dječjim' glasom
Kada žele zavesti muškarca žene automatski povisuju glas i čine ga nježnijim misleći da će tako lakše 'pasti'. Istina je da muškarci vole više ženske glasove, ali kada žena pretjera s glumljenjem 'dječjeg' glasa muškima je to iritantno.

Igrice toplo-hladno muškarca će odbiti jer ga žena koja se pravi nedostižnom, odnosno teško osvojivom iscrpljuje

2. Glumljenje naivke
Muškarci itekako mogu skužiti kada se žena pravi naivnijom i bespomoćnijom nego što to zaista je. Zato bolje nemojte moliti ih za pomoć u situacijama kada je očito da vam pomoć ne treba jer muški neće pasti na to. Znaju oni da ženski rod krasi pamet i sposobnost.

3. Kada se pravi nedostižnom

Igrice toplo-hladno muškarca neće još više zainteresirati za vas. Štoviše, odbit će ga jer ga žena koja se pravi nedostižnom, odnosno teško osvojivom iscrpljuje. Ponašanjem u kojem žena glumeći nezainteresiranost želi da je muškarac lovi, a kada on posustane postane zainteresirana, muškima šalje zbunjujuće signale.

4. Pokušaji da ga napravi ljubomornim
Muškarac će osjećati ljubomoru ako vidi da žena koja mu se sviđa flertuje s drugim. No iz te ljubomore neće proizići rezultat kakav žena očekuje. Ona se nada da će je ljubomorni muškarac više željeti, no veće su šanse da neće ni pokušati razgovarati s njom.

5. Glumljenje zajedničkog interesa

Muškima ne smeta kada žene ne znaju ništa o njihovom hobiju ili omiljenom sportskom klubu pa nema potrebe za glumljenjem da znaju o tome više nego što je istina. Muškarac će kad tad shvatiti da pretjeruje sa svojim (ne)znanjem što će izroditi neugodnu situaciju.