Predivna kosa, raskošne obline i neosporiv glumački talent pretvorili su Monicu Bellucci u femme fatale koju rado gledamo na malim i velikim ekranima. Da ljepota glumačke dive ne jenjava ni u petom desetljeću, najbolje je potvrdila nedavna objava kako je Talijanka postala nova Bondova djevojka


Monica Bellucci
i službeno je postala najstarija Bondova djevojka u dugovječnom filmskom serijalu o agentu 007. Talijanska glumica je, naime, potukla i dvostruko mlađe kolegice u dobivanju prestižne uloge Lucije Sciarre koja će pomrsiti račune liku Daniela Craiga u 24. po redu nastavku po imenu Spectre.

Bondove djevojke obično se biraju iz reda najljepših i mladolikih glumica i modela. U u prošlosti ovaj su tip uloge ponijele ljepotice poput Ursule Andress, Sophie Marceau ili Halle Berry, pa je ova producentska odluka najbolji dokaz da treba slaviti žensku ljepotu u svim oblicima, bojama i dekadama.

Zanimljivo, titulu najstarije Bondove djevojke dosad je držala Honor Blackman koja je ulogu dobila 1964., kada je imala 39 godina, odnosno u godini kada je rođena zanosna Monica Bellucci.

U našoj fotogaleriji pogledajte 7 veličanstvenih izdanja talijanske glumačke dive.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju