I dok neke žene ljubav svog života pronađu već u srednjoškolskim danima ili na fakultetu, nekima ipak treba malo duže kako bi pronašle onog pravog. Priča o princu iz bajke koja kaže kako morate poljubiti žabu prije nego li nađete ljubav života itekako odgovara stvarnosti u kojoj nas mnogo puta loši odabiri dovedu upravo do onog koga smo tražili cijeli život

Kako bi lakše shvatile koji je pravi muškarac baš za njih žene moraju upoznati i nekoliko tipova muškaraca kako bi odlučile što im se sviđa, što ne i detektirale koje ponašanje ne mogu tolerirati, a što će im odmah zarobiti pažnju. Nakon što upoznate ove tipove muškaraca bit će lakše odlučiti se koji je pravi:

1. Umjetnička duša, sanjar koji obožava biti u svom svijetu
Pjesnička duša koja vam na uho recitira ljubavne stihove dok vas gleda sanjivim pogledom. Osjećajan lik s kojim ne smijete biti pregrubi. Ovaj tip muškarca mogao bi ostati vječni sanjar, idealist što bi vas u nekim težim životnim izazovima kada morate biti s obje noge čvrsto na zemlji, itekako moglo živcirati.

2. Zabavljač, duša zabave koji obožava biti u centru pažnje
Njegov duh i entuzijazam su zarazni. Njegova energija ispunjava prostoriju i svi ga moraju primijetiti. Vaši ga prijatelji obožavaju i s njim nema dosadnih trenutaka. Ovo je tip muškarca kojeg ćete možda teško uvjeriti kako je mirna noć kod kuće također dobra opcija zajedničkog druženja.

Priča o princu iz bajke koja kaže kako morate poljubiti žabu prije nego li nađete ljubav života itekako odgovara stvarnosti

3. Ovisnik o adrenalinu s kojim ćete probati i ono što se nikada niste usudili ni pomisliti
Ovaj muškarac će vas uvjeriti da probate stvari koje se nikada niste usudili, iskusite ekstremni sport koji ste dok ga niste upoznali samo gledali na televiziji. Euforičan, predan zdravom životu ovisnik o adrenalinu. Pozitivan, ali ipak možda previše razigran.

4. Mlađi muškarac kojeg ćete impresionirati i koji će vam se diviti
Bit će impresioniran i skinut će vam zvijezde s neba. Otkrit će vam neke nove fore u koje se samo mlađa generacija kuži. Fleksibilni su, neopterećeni vašim poslovnim uspjehom, vode aktivni društveni život, no s njim će te zbog njegova neiskustva imati manje tema za razgovor.

5. Stariji muškarac koji će vas držati kao kap vode na dlanu, no rijetko odustaje od svog komfora
Pažljiv, brižan muškarac koji će napraviti sve da se osjećate kao princeza. Bez problema će vam poput pravog džentlmena izmasirati leđa, odvesti vas na večeru ili još bolje pripremiti je u svom stanu. No uz njega morate biti spremni na kompromise jer stariji muškarci obično imaju već ustaljeni ritam, navike i stil života od kojeg teško odustaju ili ga prilagođavaju drugima.

6. Zavodnik koji će vas tretirati kao kraljicu, dok ne izgubi interes

Šarmantan, nagao, pun komplimenata igrač koji će probuditi strasti ali koji se rijetko veže. Uz njega ćete se, dok ste zajedno osjećati kao najposebnija žena na svijetu no njegova strast, interes brzo bi mogli biti usmjereni na nekog drugog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju