Kad su u top zavodničkoj formi i 'naoružane' samopouzdanjem žene mogu frajera 'baciti na koljena' jednostavnim pogledom ili osmijehom. No kada su mišići za flert nedovoljno izvježbani, događaju se klasični gafovi u komunikaciji. Provjerite jeste li i vi napravili ovih sedam grešaka u nekoj fazi svojeg ljubavnog života


1. Neprestano hihotanje

Muškarci vole kada se smijemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smiješne, ili ako se potencijalni odabranik uopće ne trudi biti smiješan, hihotanje će biti dočekano s nevjericom. Također, dugotrajno smijanje, bez obzira na spol, je gesta koja graniči s psihičkom nestabilnošću.

2. Gledanje bez treptanja

Muškarci žele biti doživljeni i kao zanimljivi sugovornici koji znaju pametno govoriti o širokom rasponu tema. Pozorno slušanje je uvijek velik plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite s intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja, pri čemu se oči pretvaraju u dva ogromna 'tanjura'.

Muškarci nisu impresionirani ženama koje se smiju preglasno, glume da su zavodnice koje svi žele i lažu o svojim interesima.

3. Hvaljenje potencijalnim osvajanjima
Muškarac se voli osjećati kao lovac koji je 'upecao' najbolju damu za sebe zahvaljujući vlastitim sposobnostima. On definitivno ne želi čuti tko je sve zainteresiran za vas i s kim biste sve mogli biti kada biste to željeli, niti će ga takav razgovor privući.

4. Laganje
Nema ništa loše ako malo 'preuveličate' svoju oduševljenost njegovim najdražim bendom, ali ako nikada niste čuli za njegovog omiljenog pjevača, redatelja ili književnika, a pravite se da ih obožavate, laž će prije ili kasnije isplivati na površinu. Započeti vezu laganjem totalni je gaf u zavodničkoj igri.

5. 'Opsjedanje' (na društvenim mrežama)
Susreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i pravite se da je sve stvar slučajnosti? On će povjerovati toj priči jednom ili dvaput, ali ako se planirano susrećete non-stop u gradu mogli biste postići suprotan učinak od željenog. Suzdržite se i od digitalnog 'opsjedanja' na društvenim mrežama i lajkanja njegovog svakog posta ili fotografije.

6. (Pretjerano) opuštanje uz alkohol
Da bi uletjeli nekom frajeru, ponekad nam je potrebna tekuća hrabrost u vidu kakvog alkoholnog pića. No u želji da se opustimo, vrlo je lako pretjerati s pokojom čašicom previše. Nitko ne voli razgovarati s osobom koja ne može kontrolirati svoj govor, geste i tijelo.

7. Sramežljivost i ljubaznost
Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome upucavate, a da druga strana uopće nije svjesna vaših pokušaja. Ovo je znak da ste previše sramežljivi, i da se vaša svaka rečenica doživljava tek kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će vam uletjeti bez ikakvog povoda, totalni je gaf flertanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju