Idealno vrijeme za kupnju zimskog kaputa upravo je siječanj kada su cijene najniže, a zima još uvijek traje. Temeljni komad koji odlično zaogrće udobnošću, a u klasičnim varijantama izgleda damski i elegantno sada se u našim dućanima može naći i za 400 kuna



Kupnja kaputa, posebno klasičnog investicija je koja se isplati posebno ako ga 'ulovite' na sezonskom sniženju. Klasični kaput koji ne podliježe trendovima isplati se imati u svom ormaru, izvući će mnogo modnih situacija, a ukoliko želite izgledati elegantno 'zabundani' upravo je on najbolji izbor.

Da je kaput kruna zimskih odjevnih kombinacija znaju i poznate dame koje vješto biraju klasične krojeve u kojima izgledaju profinjeno, mazno i damski. Ljubiteljica klasičnih krojeva je Catherine Middleton, španjolska kraljica Letizia, Nicole Kidman, Kim Kardashian i mnoge druge.

'Pročešljali' smo dućane i za vas odabrali nekoliko modela kaputa do 400 kuna koji jednostavnim krojem i čistim linijama predstavljaju temeljni komad koji vrijedi 'uloviti'.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju