Nema ništa loše u praćenju modnih trendova. Naposljetku, o njima ovisi i ponuda odjeće u trgovinama. Međutim, uvijek je dobro zadržati svoju individualnost kada je u pitanju moda i pokazati vlastiti stil. U nastavku pogledajte čime trebamo nadopuniti ormar ako želimo izgledati 'stajliš'

1. Poderane i isprane skinny traperice

U modelima traperica s neujednačenom bojom, ispranim površinama, rupama i visećim koncima jednostavno je nemoguće postići finoću kojoj mnoge žene teže kada je u pitanju modni stil. Stoga birajte "čiste" modele traperica, bez navedenih detalja koji mogu pokvariti sveukupan dojam.

2. Klasični crni kaput

Uvijek je dobro imati ga u ormaru jer je u pitanju svevremenski odjevni komad, ali malo ga ignorirajte na račun živopisnijeg i interesantnijeg modela. Statement kaput može sjajno dočarati vaš stil odijevanja stoga budite odvažni i ne plašite se boja, uzoraka i detalja.

3. Trenirka koja vam ne pristaje

Svi obožavamo svoju dobru staru trenirku iz koje se najradije ne bismo skidali, ali umjesto dobrog starog iznošenog modela priuštite si malo uglađeniji model u kojem će vam biti udobno i istodobno ćete se osjećati sjajno.

4. Zastarjela obuća

Tenisice s platformom odavno su izašle iz mode, ali to ne znači da ih morate baciti. Jednostavno svoj ormar nadopunite s malo suvremenijom obućom poput salonki s blok petom, baršunastih štikli, bijelim gležnjačama ili "mule" natikača. Pogledajte kakvi će se odvažni modeli cipela nositi ovog proljeća.

5. Odjevni komadi koje svi imaju

Teško je oduprijeti se megapopularnim komadima, ali to je prilika da pokažete svoju individualnost. Ako svi nose odjeću s bogatim uzorkom, vi izaberite jednobojne kombinacije. U modi su oversize blejzeri? Vi nosite tri-četvrt strukirani model koji će lijepo naglasiti vašu figuru.

6. Preusku i prekratku odjeću

Neka imperativ uvijek bude udobnost, a u preuskoj ili prekratkoj odjeći sigurno se nećete osjećati udobno, a riskirat ćete i pokoji modni gaf.

7. Previše statement nakita

Nema ništa loše u upečatljivim komadima nakita, ali pazite da ne pretjerate. Nemojte kombinirati više statement komada jer ćete tako napraviti zbrku u svojoj odjevnoj kombinaciji. Jedna moderna ogrlica, naušnice ili narukvica bit će sasvim dovoljni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju