Svako životno doba sa sobom nosi određene prednosti i mane, a svaka ljubavna veza podložna je specifičnim pravilima koje partneri međusobno dogovaraju. No većina žena u vezi traži stabilnost koja se povezuje uz starije i iskusnije muškarce. Otkrijte i druge kvalitete starijih muškaraca zbog postaju poželjniji 'materijal' za vezu


1. Stariji muškarac je samopouzdan individualac koji je 'prerasao' uspoređivanje s drugim muškarcima. On ne mjeri svoj uspjeh i sreću u odnosu s drugim ljudima iz okoline. Iz istog razloga nije posesivan prema partnerici.

2. Neće vas hraniti lažnim obećanjima ako mu nešto ne odgovara. On zna što želi u životu, na svim poljima, i kako ih dobiti.

Stariji muškarac je samopouzdan individualac koji je 'prerastao' uspoređivanje s drugim muškarcima. On ne mjeri svoj uspjeh i sreću u odnosu s drugim ljudima iz okoline

3. Zna organizirati slobodno vrijeme prema vlastitim željama, jer ima već uhodane hobije i dobre prijatelje. Upravo zato na njega se možete osloniti da će isplanirati izlazak do posljednjeg detalja.

4. Stariji muškarci ne igraju igrice. Ako mu se sviđate, on neće oklijevati da vam to i kaže, nazove vas kada je obećao i vidi se s vama kada ste se dogovorili.

5. On nije opsjednut površnim standardima ljepote. Neće mu smetati ako se niste stigle depilirati, ili otići na frizuru. Uz njega se možete opustiti.

6. Stariji muškarci ne paničare na spomen djece. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini ugodno se osjećaju u njihovom društvu, znaju s njima razgovarati i pobrinuti se za eventualne probleme.

7. Godine za sobom nose iskustvo. Starijem muškarcu ne morate crtati mape u krevetu, on zna pronaći sve vaše 'slabe' točke koje će vas dovesti do eksplozije užitaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju