Nova lokacija za senzualna uživanja povećat će količinu adrenalina u organizmu zbog čega ćete biti uzbuđeniji nego ikad ranije. Evo koja biste mjesta trebali isprobati sa svojim partnerom ako želite unijeti uzbuđenje u svoju svakodnevnu rutinu


'Proširivanje seksualnog iskustva izvan spavaće sobe može vas približiti vašem parteru, naučiti ga što vas uzbuđuje i pomoći vama da se osjećate samopouzdanije,' tvrdi seksualna terapeutkinja Emily Morse. Upravo zato stavite sljedeća mjesta na svoj popis za seksualno eksperimentiranje:

1. U dvorištu kuće
Prepustite se strastima u dvorištu vlastite kuće koje je sklonjeno od znatiželjnih pogleda. Dr. Morse tvrdi da je to izvrstan način da imate seks na otvorenom, ali bez straha da ćete biti 'uhvaćeni'. Ako se bojite da će naići susjedi, u dvorište možete postaviti šator i tako unijeti dodatnu dozu zabave u ovu seksualnu pustolovinu.

Proširivanje seksualnog iskustva izvan spavaće sobe može vas približiti vašem parteru, naučiti ga što vas uzbuđuje i pomoći vama da se osjećate samopouzdanije. Upravo zato mjesto za seks ponekad treba tražiti izvan spavaće sobe.

2. U hotelu
'Hotelski seks je zapanjujući zato što ne zahtijeva pospremanje i sređivanje prostorije. Prijavite se u hotel, i cijelo vrijeme možete samo voditi ljubav,' pojašnjava poznata seksologinja. Prepustite se igranju ulogu – primjerice, pretvarajte se da ste dva stranca na odmoru - i tako unesite dodatno uzbuđenje u vaš seks.

Za one pustolovnije, dr. Morse preporučuje i seks na balkonu hotelske sobe u večernjim satima. 'Nitko vas ne poznaje, mračno je, možete uživati u pogledu na grad u kojem se nalazite, a blizu ste svoje sobe.'

3. Kod prijatelja

Oni koji su isprobali, kunu se da je seks u stanu prijatelja jedna od najuzbudljivijih senzualnih avantura koji su doživjeli. Zašto? Zato što su zidovi obično tanki, a vi se morate truditi biti tihi kako vas nitko ne bi otkrio u vašim putenim istraživanjima.

4. U kupaonici

Seks u stajaćem položaju nije za vas, pa ne želite niti isprobavati onaj u tuš kabini? Ne izbacujte kupaonicu iz svojih seksualnih kombinacija. Seksologinja predlaže da možete biti iznimno kreativni i u kadi. To je puno sigurnija varijanta od seksa u bazenu, s obzirom da klor smanjuje učinkovitost kondoma.

5. Ispred ogledala

Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da unesete novu dozu strasti u svoj seksualni odnos, iako se neke žene ne osjećaju samopouzdano kada su njihova tijela izložena pogledu. Ipak, gledanje sebe i partnera tijekom seksualnog čina, a pogotovo ako se nalazite u doggy položaju, osobito je uzbudljivo iskustvo koje bi svaki par trebao iskusiti barem jednom.

6. Na zajedničkom događanju
'Bez obzira je li riječ o vjenčanju, roštilju ili nekom drugom grupnom događanju, ima nešto vrlo uzbudljivo u brzinskom seksu s partnerom u ovakvim okolnostima,' ističe dr. Morse. Pobjegnite u kupaonicu, smočnicu ili neko drugo mjesto udaljeno od ostatka obitelji i prijatelja i prepustite se strastima u maksimalnom trajanju od 15 minuta. Potom se vratite među prijatelje, kao da se ništa nije dogodilo.

7. U automobilu
Spisateljica erotskih romana Sabrina Lacey priznala je da je automobil jedno od njenih omiljenih mjesta za seks na otvorenom. Ona preporučuje da automobil parkirate uz neku napuštenu cestu, prebacite se na stražnje sjedalo ili 'zajašete' partnera na vozačkom mjestu i uživate u vožnji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju